23 / 04 / 2024

Samsun Canik'te Afacan Plastik AVM törenle açıldı!

Samsun Canik'te Afacan Plastik AVM törenle açıldı!

Kurulduğu 1980 yılından bugüne kadar doğruluk, dürüstlük, devamlılık, müşteri memnuniyeti ve sürekli iyileştirmeyi prensip edinen Afacan Plastik, Karadeniz'in en büyük showroomu Afacan Plastik AVM'yi görkemli bir törenle hizmete açtı.



36 yıldan bu yana sektörde faaliyet gösteren Afacan Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Karadeniz'in en büyük showroomu Afacan Plastik AVM'yi görkemli bir törenle hizmete soktu. Afacan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Abanoz, "Doğruluğu, dürüstlüğü, devamlılığı ve müşteri memnuniyetini sürekli kendini yenileyerek misyon edinen firmamız, gelecekteki günlerde de bu başarısını ihracat ile taçlandırmayı hedeflemektedir" dedi

YOĞUN KATILIM

Canik İlçesi Kuzey Yıldızı Mahallesi Ali Rıza Bey Bulvarı, Canik Migros yanında 6 bin metrekare alanda hizmet vermeye başlayan Afacan Plastik AVM'nin açılışına Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan ve Fuat Köktaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanı Turan Çakır, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun TSO Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Ölmez, Haber Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necdet Uzun, Borsan Kablo Genel Müdürü İsmail Öz, Ulusoy Un Onursal Başkanı Fahrettin Ulusoy, Haber Medya Grubu Satış ve Pazarlama Direktörü Hülya Hacıoğlu, iş adamları ile çok sayıda davetli katıldı.

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Açılışta konuşma yapan Afacan Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Abanoz, "Firmamız, kurulduğu günden bugüne kadar maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen değerli müşterilerimize ve açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan, yurdun değişik illerinden gelen değerli iş adamlarına, fabrika sahiplerine ve temsilcilerine teşekkür ediyorum. Afacan Plastik Sanayi 1980 yılında 80 metrekare alanda el preslerini kullanarak bebek emzikleri üretimi ile iş hayatına başlamıştır. Ürettiğimiz mamülleri pazarlama araçlarımız ile tüm ülke genelinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, müşterilerinin tüm beklentilerini karşılama gayreti ile sürdürmektedir" dedi.

EN İYİ HİZMET

36 yılın vermiş olduğu tecrübe ile hem üretimde hem de satışta en iyi hizmeti verdiklerini kaydeden Abanoz, "36 yılın vermiş olduğu tecrübe ile arz ve talep durumlarının müşterilerinin ihtiyacına göre sürekli yenileyen ve arttıran firmamız, 19 Mayıs Sitesi'ndeki bin 500 metrekare fabrika binasına ek ilave olarak Kavak Organize Sanayi Bölgesi'nde 4 bin metrekare kapalı alan ve 5 bin metrekare açık olmak üzere toplamda 9 bin bin metrekare alan ile yeni fabrika binasını tamamladı. Şirketimiz teknolojiye uygun makine parkını genişleterek, ürün yelpazesine yeni çeşitler ekleyerek imalata dönük pazarlama ve mağazacılık hizmetlerine sağlam adımlar ile devam etmektedir. Şu anda mevcut fabrikamızda sıvı el yıkama, köpük aparatları, kağıt verici apartlar, hastahaneler için enfekte atık kovaları, klozet fırça çeşitleri, lavobo açıcı, pompa çeşitleri, ıslak zemin karoları, askı çeşitleri ve maşrapa gibi ürünler üretmekteyiz" diye konuştu.

KOMŞU ÜLKELERLE İHRACAT

Komşu ülkelerle ihracat yapmayı planladıklarını belirten Abanoz, "Kurulduğumuz yıldan bu yana doğruluğu, dürüstlüğü, devamlılığı ve müşteri memnuniyetini sürekli kendini yenileyerek misyon edinen Afacan Plastik, gelecekteki günlerde de bu başarısını ihracat ile komşu ülkelere aktarmayı hedeflemektedir. Her türlü üretim, satış, pazarlama, araştırma ve geliştirme faaliyetlerini müşteri odaklı oluşturan, dinamik ve tecrübeli kadrosuyla kaliteyi arzulayan firmamız, yeniliğe açık kapısıyla, müşterilerine en iyi imkanları sunmayı amaç edinmiştir" ifadelerini kullandı.

YENİ FABRİKAMIZIN AÇILIŞINA BEKLİYORUM

Osman Abanoz, konuşmasını şöyle sürdürdü: "İş hayatındaki olumsuzluklara rağmen, sosyal sorumluluğu ön planda tutan firmamız, çeşitli kuruluşlardan ve siz değerli müşterilerimizden aldığımız taktirler doğrultusunda, doğru yolda olduğunu ispatlamıştır. Firmamız bugüne kadar çevresine vermiş olduğu güven duygusu ve ticaret ahlakı müşterileri ile sağlam bağlar kurulmasına vesile olmuştur. Bu nedenle bize inanan ve güvenen değerli müşterilerimize tekrar teşekkür ediyorum. Bu coşkulu topluluğu Kavak Organize Sanayisi'nde bitirmiş olduğumuz yeni modern fabrika binamızın açılış töreninde de görmek istiyoruz."

HAYIRLI OLSUN

Açılışta konuşan Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan ve Fuat Köktaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile Canik Belediye Başkanı Osman Genç de, Afacan Plastik AVM'nin Samsun'a ve Karadeniz'e hayırlı olmasını diledi.

MİSAFİRLERDEN TAM PUAN 

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi. Afacan Plastik AVM'yi gezen misafirler Karadeniz'in en büyük showroomuna tam puan verdi. Vatandaşlar ise Afacan Plasttik AVM'den bol bol alışveriş yaptı


Samsun Haber Gazetesi


Geri Dön