25 / 04 / 2024

Samsun Çarşamba'ya organize sanayi bölgesi kurulacak!

Samsun Çarşamba'ya organize sanayi bölgesi kurulacak!

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar,"11 yılda gözle görülebilecek büyük işler yaptıklarını kaydederek, Çarşamba adeta bir Avrupa şehri oldu" dedi. Dündar, sıranın kurulacak olan Çarşamba organize sanayi bölgesinde olduğunu söyledi.



Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, 11 yılda gözle görülebilecek büyük işler yaptıklarını kaydederek, Çarşamba adeta bir Avrupa şehri oldu" dedi.


Karadeniz'in en hızlı gelişen ilçelerinden biri olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Dündar, "Şehrin merkezine çöplerin döküldüğü, sosyal aktivite gerçekleştirilebilecek bir mekânın dahi olmadığı Çarşamba'yı kentsel tasarım projeleri, arıtma tesisleri ve sosyal tesisler ve üniversite ile buluşturduk. Şimdi sıra kurulacak olan Çarşamba organize sanayi bölgesinde" şeklinde konuştu. 


11 YILDA ÇARŞAMBA ÇOK DEĞİŞTİ

Çarşamba'nın çok değişik noktalarında birçok çalışmanın devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Dündar, "2004 yılından 2015 yılına kadar bu geride bıraktığımız 11 yıllık süre içerisinde Çarşambamızda büyük işler yaptık. Çarşamba Belediyesi olarak bunları biz gerçekleştirdik. Geride bıraktığımız 11 yıllık süre içerisinde belediyemiz sayıları yetmişi aşan belli başlı büyük projeleri gerçekleştirdi. Bunların maliyetleri 250 milyonu buluyor ve 2015 yılını itibariyle de şu an üzerinde çalıştığımız yeni bir üniversite kurulması ve ilçemize kazandırmak istediğimiz Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarımız hızla devam ediyor' diye konuştu. 


AZ LAF ÇOK İŞ PAROLAMIZ OLDU

Göreve geldikleri günden bu yana 'az laf çok iş' parolasıyla yola çıktıklarını gelinen noktada ise başarılı çalışmalara imza attıklarını belirten Dündar;'Belediyemizi yönetirken, tasarruf yaparak ve kaynaklarımızı en verimli bir şekilde kullanarak bugünlere geldik. Samsun'da borcu olmayan ender belediyelerden biri haline olduk. Ekip ruhu ve halkla birlikte kurduğumuz iletişim bizleri son derece motive etti. Hemşehrilerimize boş vaatler vermek yerine yapacağımız işleri anlatarak güven aşıladık. Şükürler olsun ki, 11 yılda geldiğimiz nokta bizi halkımıza mahcup etmediği gibi, güven veren ve saygı duyulan bir belediye noktasına getirdi. 

Bu kazanımları kolay elde etmedik' dedi. 


TÜLAY ULUSOY'A TEŞEKKÜR ETTİ

Belediye olarak 11 yılda ortaya koyulan vizyon ve güvenle hayırsever vatandaşlardan da ilçe adına önemli atkılar aldıklarını belirten Dündar;'Ağustos ayının başında Ondokuzmayıs Üniversitesi Çarşamba Mustafa Kemal Güneşdoğdu yerleşkesi içerisinde hayırsever vatandaşımız Tülay Ulusoy Hanımefendi tarafından babası Mehmet Tülazoğlu adı ile yapılacak olan Adalet Meslek Yüksek Okulu'nun temel atma törenini gerçekleştirdik. Bunlar bize gurur verirken, ilçemize ise büyük katkı sağlıyor. Çarşamba'nın insanının ne kadar vefalı olduğunu dün olduğu gibi bugün de bir kez daha gördük. Kendilerine bu vesile ile ilçemize yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum' diyerek sözlerini tamamladı. 


55 Yenigün


Geri Dön