18 / 04 / 2024

Samsun Fen İşleri Dairesi yeni binaya taşınıyor!

Samsun Fen İşleri Dairesi yeni binaya taşınıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yeni hizmet binasına taşınıyor.Bina inşaatının bittiğini ve çevre düzenleme işleri bitti.



Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yeni hizmet binasına taşınıyor.


Ankara yolu üzerinde yapımı tamamlanan Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) olarak hizmet verecek olan binanın inşaatının tamamlandığını belirten Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, “Samsun’umuzun alt yapısını geliştirmek ve modernleştirmek için çaba sarf eden belediyemizin önemli birimlerinden olan Fen İşleri Daire Başkanlığı için yapılan yeni hizmet binasının açılışını 11 Kasım 2015 günü gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Burada Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın yanı sıra Afet Koordinasyon Merkezi de (AKOM) hizmet verecek. Bu yüzden makine parkı içinde geniş bir alan ayırdık” dedi.


Bina inşaatının bittiğini ve çevre düzenleme işlerinin de tüm hızıyla devam ettiğini kaydeden Yurt, “Bu alandan 600 bin metreküp hafriyat çıkarıldı. Biz bu hafriyatları, Batıpark’ta yapımına devam ettiğimiz ve önümüzdeki yıl içinde hizmete açmayı planladığımız golf sahasında kullandık” diye konuştu.


Milliyet


Geri Dön