19 / 04 / 2024

Samsun Göl Yatılı Kız Kur’an Kursu’nun kaba inşaatı bitti!

Samsun Göl Yatılı Kız Kur’an Kursu’nun kaba inşaatı bitti!

Samsun’un Vezirköprü ilçesine bağlı Göl Mahallesi’nde yapımı devam eden Yatılı Kız Kur’an Kursu’nun kaba inşaatının tamamlandığı bildirildi. Çiçekdağ, hayırseverlerin yardımlarının devamını beklediklerini söyledi.



6 derslik, yatakhaneler, yemekhane, çamaşırhane, oturma, dinlenme bölümlerinden oluşan kursun 415 metrekare üzerine kurulduğu, 3 katlı kursun arsasının Veli Çelik tarafından bağışlandığı belirtildi. Göl Mahallesi Kur’an Kursu Yaptırma ve Camileri Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Ergen, kurs binasının kaba inşaatına bugüne kadar 300 bin lira harcandığını, bu ücretin tamamının hayırseverler tarafından bağış olarak verildiğini, kursta 50 yatılı kız öğrenci olmak üzere gündüzlü öğrencilerin de eğitim alabileceğini söyledi.


Kurs binasının tamamlanabilmesi için en az 300 bin liraya daha ihtiyaç olduğunu ifade eden Göl Mahallesi Kur’an Kursu Yaptırma ve Camileri Yaşatma Derneği Başkanı Kerim Çiçekdağ, hayırseverlerin yardımlarının devamını beklediklerini, kursu 2016-2017 eğitim-öğretim yılına yetiştirmeye gayret edeceklerini ifade etti.


Hürriyet


Geri Dön