20 / 04 / 2024

Samsun Golf Sahası’na Sümeyye Erdoğan’dan tam not!

Samsun Golf Sahası’na Sümeyye Erdoğan’dan tam not!

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) İl Temsilciliğinin açılışı için Samsun’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Golf Sahası’na hayran kaldı.




Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) İl Temsilciliğinin açılışı için Samsun’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Golf Sahası’na hayran kaldı.


Açılış öncesi Amisos Tepesi’ni gezen Sümeyye Erdoğan Bayraktar’a Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve eşi Semiha Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser de eşlik etti.

Buradaki kısa gezinin ardından KADEM İl Temsilciliği’nin açılışı gerçekleştirildi.  Sümeyye Erdoğan Bayraktar açılış konuşmasında şöyle konuştu;  “Sivil toplum kuruluşları milletimizin yakın geçmişte yaşadığı 15 Temmuz darbe girişimi sürecinde de önemli bir misyon icra etti. Her şeyden önce fert fert hepimiz yalnız olmadığımızı anladık. Referanslarımızın doğruluğunu birbirimiz üzerinden test etme şansı bulduk. Ne mutlu ki milletimiz demokrasi yolunda destansı bir yürüyüş gerçekleştirdi. Düşünün ki bir kadın tek başına ‘Kimseyi bekleyemem dedim dışarı çıktım. Çünkü vatan mücadelesi beklemez’ diyerek gece yarısı yola çıkmış tankın karşısına dikilmiştir. Safiye Bayat’ın bu örneğindeki gibi pek çok kadınımız canını hiçe sayarak ülkesine değerlerine ve bayrağına sahip çıkmıştır. Bu asil duruşa çok şey borçluyuz. Onu ve onun gibileri bu olgunluğa hazırlayan şey kuşkusuz milli düşünce olmuştur. On yıllardır bir takım güçler tarafından üzerine toprak atılmaya çalışılsa da ne mutlu ki milli düşence hala diridir canlıdır. Bu sayede milletimiz bu hain girişimin darbeden öte bir işgal girişimi olduğunu fark edebilmiş ve ona göre tavır alabilmiştir. 15 Temmuz tarihimize bir milletin ölümü öldürdüğü gün olarak geçmiştir. Ölümü öldüren millet artık hiçbir şeyden korkmaz.”

Daha sonra Samsun Golf Sahası’nı da ziyaret eden Sümeyye Erdoğan Bayraktar Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile şehir hakkında sohbet etti. Karadeniz’in ilk Golf Sahası olan Samsun Golf Sahası Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın büyük beğenisini kazandı.



Samsun Büyükşehir Belediyesi




Haber Takvim Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Kadın ve Demokrasi Derneği İl Temsilciliği'nin açılışı için Samsun'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan golf sahasına hayran kaldı. Samsun Golf sahasını ziyaret eden Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile şehir hakkında sohbet etti.


BEĞENİSİNİ KAZANDI

Samsun'da yapılan ve Karadeniz'in ilk golf sahası olan Samsun Golf Sahası Sümeyye Erdoğan Bayraktar'ın çok büyük beğenisini kazandı. Burada emeği geçen herkesi tek tek kutlayan Sümeyye Erdoğan Bayraktar bu tür tesislerin çoğalması dileğinde bulundu..



Takvim


Geri Dön