25 / 04 / 2024

Samsun İlkadım Badıllı İlkokulu yenilendi!

Samsun İlkadım Badıllı İlkokulu yenilendi!

Samsun'un İlkadım ilçesi Ataköy Mahallesi'ndeki 2 derslikli Badıllı İlkokulu, yenilenerek 12 derslikli hale getirildi. Okula, Bakan Kılıç'ın dedesi eski Samsun Milletvekili İlyas Kılıç'ın adı verildi.



Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İlkadım ilçesinde dedesi İlyas Kılıç'ın adını taşıyan ilkokulun resmi açılışını gerçekleştirdi.


Samsun'un İlkadım ilçesi Ataköy Mahallesi'ndeki 2 derslikli Badıllı İlkokulu, yenilenerek 12 derslikli hale getirildi. Okula, Bakan Kılıç'ın dedesi eski Samsun Milletvekili İlyas Kılıç'ın adı verildi. Bu yıl eğitim öğretim hizmeti vermeye başlayan okulun resmi açılışını, Bakan Kılıç yaptı.


Açılışı öğrencilerle gerçekleştiren Bakan Kılıç, okulun hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek "Vatana ve millete hayırlı evlatlar yetişmesinde bu okul vesile olur, büyükbabam İlyas Kılıç'ın da mekanı cennet olur inşallah" dedi.


Daha sonra öğrencilerden 9 yaşındaki Ceren Kabadayı, Bakan Kılıç'ı elinden tutarak kendi sınıfına götürdü. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Kılıç, hızlı okuma DVD'si dağıttı.


Daha sonra Bakan Kılıç, okulun bahçesinde, dedesi ve kendisinin adının yazılı olduğu çam fidanlarını toprakla buluşturdu.


AA


Geri Dön