25 / 04 / 2024

Samsun Nu Teras'ta teslimler Eylül'de!

Samsun Nu Teras'ta teslimler Eylül'de!

Samsun'da yapımı devam eden 'Nu Teras" projesinin yüzde 85'i tamamlandı. Projede teslimlerin Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.



Samsun'da yapımı devam eden 'Nu Teras" projesinin yüzde 85'i tamamlandı. Projede teslimlerin Eylül ayında başlayacağını anlatan Nu Teras Yönetim Kurulu Başkanı Nur Aydıner Meral, "23 dönümlük arazide 210 ve 370 metrekare arasında değişen toplam 175 daire yapıyoruz. Bunun yanında aynı alana 512 ve 587 metrekare arasında değişen villa seçeneklerimiz de var. Farklılık arayan müşterilerimize çok alternatifli bir proje hazırladık. 4 bin metrekarelik kapalı sosyal tesisler içerisinde açık kapalı havuzlar, hamam, sauna, SPA merkezi, squash, ve gym bulunuyor. Ayrıca peyzaj alanlan içerisindeki voleybol basketbol tenis kortu ile 5 yıldızlı otel konforu sunuyoruz" dedi. 


KARADENİZ MANZARASI 


Hedeflerinin nitelikli tasarlanmış yaşam alanları oluşturmak olduğunu anlatan Nur Aydıner Meral, şunları söyledi: "İnşaat kökenli bir aile şirketlerimizin olması, planlamadan gelen bilgi ve tecrübeyle birlikte yola çıkıp, 'Nu Teras' markasıyla inşaat sektöründe bir farklılık yaratmak istedik. Nu Teras olarak; Samsun'un çehresini değiştirip, bölgeye kalite katarak, elit bir yaşam tercih edenleri buluşturmayı hedefledik. Nu Teras'ta 23 dönüm arazi üzerinde daire ve tripleks villalar, teraslama yöntemiyle oluşturulmuş bahçe ve peyzaj alanları, panaromik Karadeniz manzarasına sahip teraslı daireler ve sosyal alanlar bulunuyor." 


NİTELİKLİ YAŞAM ALANLARI 


Önümüzdeki dönemde yeni yatırım planları bulunduğunu da anlatan Nur Aydıner Meral, "Biz 'Nu Teras' markasını planlarken, sadece Samsun'da bir yaşam merkezi oluşturalım ve burada nokta koyalım diye düşünmedik. Nu Teras, anlayışı ile proje çalışmalarımız devam ediyor. 'Nu Teras' markasını, ülkemizin olabilecek her noktasında bir adım öteye götürmeye çalışıyoruz. Hedefimiz nitelikli tasarlanmış yaşam alanlarım insanların hizmetine sunmak. İnşaat sektörünün Türkiye için ekonomik olduğu kadar sosyal açıdan da önemli olduğunu kabul etmeliyiz. Artan nüfus, hızlı kentleşme ve demografik özelliğimizden kaynaklanan ihtiyacı inşaat sektörü karşılıyor. Gayrimenkul alacaklara, fiyatsal baremlerin yanı sıra özellikle proje lokasyonu, proje tasarım anlayışı, inşaat teknolojisi ve yapı güvenlik seviyesi gibi önemli inşaat parametrelerini dikkate almalarını tavsiye ediyoruz, işin aslı insanlar sadece bir konut satın almakla kalmayıp, çevresiyle kendilerine bir yaşam alanı satın aldıklarını unutmamalı" dedi. 


GAYRİMENKUL GÜVENLİ LİMAN 


Sektörde bazı sıkıntıların devam ettiğini anlatan Nur Aydıner Meral, "Gayrimenkul sektörünü eski canlılığından ne yazık ki şu an uzakta. Türkiye'de son 1 yılda 2 seçim oldu. Konut kredisi, faiz oranlarının hala yüzde l'in altına inmemesi, döviz kurlarının agresif hareketleri, emtia fiyatlarının yükselmesi, ekonomik dalgalanmalar, güvensiz ortam sektörü etkilemekte. Ancak bunun kalıcı bir durgunluk olmadığını düşünüyoruz. Artan nüfusla birlikte konuta olan ihtiyaç hiçbir zaman bitmeyecek. Çünkü insanlar gayrimenkul yatırımım güvenli bir liman olarak görüyor. Yapılan araştırmalara göre; dünyada gelişen sektörler sıralamasında gıda ve inşaat ilk iki sırada yer alıyor" dedi. 



Web: http://www.insaatsamsun.com/



Hürriyet


Geri Dön