20 / 04 / 2024

Samsun Towers Esenyurt satılık!

 Samsun Towers Esenyurt satılık!

Firma: Ersa İnşaat

Proje: Samsun Towers

Stüdyodan 3+1’e kadar farklılaşan daire seçeneklerinin bulunduğu Samsun Towers Esenyurt satılık daire fiyatları için haberimizi okuyabilirsiniz…





Samsun Towers projesi  Ersa İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. İstanbul Esenyurt'ta yer alan  Samsun Towers  33 katlı olarak 5 kule halinde tasarlanmış durumda.  Samsun Towers Esenyurt satılık daire fiyatlarına geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim: 


Samsun Towers Esenyurt projesinde stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde daire alternatifleri yer alıyor. Toplam 1.550 adet dairenin bulunduğu Samsun Towers Esenyurt projesinde bulunan bulunan dairelerin alanları 43 metrekareden başlıyor, 103 metrekareye kadar yükseliyor. Samsun Towers Esenyurt satılık daire fiyatları şöyle: 


Samsun Towers Esenyurt satılık daire fiyatları: 


Projenin tüm daireleri satıldığı için Samsun Towers Esenyurt satılık daire fiyatları ve Samsun Towers Esenyurt ödeme planı ile ilgili herhangi bir bilgi mevcut değil.


 Samsun Towers Esenyurt satılık!


Samsun Towers Esenyurt teslim tarihi: 


Samsun Towers Esenyurt projesinin teslimleri 2014 yılında gerçekleştirilecek. 


Samsun Towers Esenyurt nerede? 


Samsun Towers Esenyurt ulaşım: Talatpasa mh. Fatih Sultan Mehmet cd.1048 sk no: 25 Esenyurt/ ISTANBUL 


Projenin içerisinde güneşlenme terasları, kapalı otopark, mini futbol sahası, tenis kortu, yüzme havuzu, güneşlenme terasları, yürüyüş ve koşu alanları gibi imkanlar mevcut.



Telefon: 0 212 596 00 66

Web Adresi: www.samsuntowers.com

Gülay Odabaşı/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön