26 / 04 / 2024

Samsun'da yol genişletilince elektrik direkleri ortada kaldı!

Samsun'da yol genişletilince elektrik direkleri ortada kaldı!

Çarşamba'da genişletme çalışmalarının ardından yolun ortasında kalan elektrik direkleri ilginç görüntü oluşturuyor. Belediye tarafından yapılan parke taşı döşeme ve genişletme çalışması sonucu bazı elektrik direkleri yol ortasında kaldı...



Çarşamba Belediyesi tarafından 3 ay önce ilçenin ara sokaklarında yapılan parke taşı döşeme ve genişletme çalışması sonucu bazı elektrik direkleri yol ortasında kaldı.


Sungurlu Mahallesi Kirazlıkçay Sokak'ta yolun ortasında kalan elektrik direği, araç trafiğini büyük oranda etkilerken, çift yönlü trafiğin olduğu sokakta araçlar karşılaştığında bir araç diğerinin geçmesini bekliyor.


Mahalle sakinlerinden Ömer Akman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, havanın kararmasıyla direklerin çok tehlikeli bir hal aldığını ve yolu bilmeyen bazı sürücülerin dalgınlıkla direğe çarptığını dile getirdi.


Kirazlıkçay Sokak'ı kullanan araç sürücülerinden Yusuf Taşlan da seyir halindeyken birden karşılarına yolun ortasında elektrik direği çıktığını ve herhangi bir uyarı işareti bulunmayan elektrik direğinden kurtulmak için tehlikeli manevralar yaptıklarını ifade etti.


Gazi Mahallesi Sümbül Sokak'ta da yolun ortasında kalan elektrik direğinden mahalleye elektrik verildiğini savunan mahalle sakini Mevlüt Gezgiç, herhangi bir kazanın olması halinde, kazadan kurtulsalar bile elektrik akımına kapılmaktan korktuklarını dile getirdi.


Direklerin bir an önce kaldırılmasını belirten mahalle sakinleri, yetkililerden gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.


AA


Geri Dön