25 / 04 / 2024

Samsung yeni mağazasını Avenue Bodrum AVM'de açtı!

Samsung yeni mağazasını Avenue Bodrum AVM'de açtı!

Bodrum'un ilk mobile ve dijital plazası olarak Avenue Bodrum AVM'de hizmet vermeye başlayan Samsung, teknoloji severler ile buluşmaya başladı. Avenue Bodrum AVM, güçlü marka karmasına Samsung'u da ekledi...




Açıldığı günden bu yana düzenlediği etkinlik ve aktiviteleri ile Bodrum'un yeni gözdesi olan Avenue Bodrum AVM, güçlü marka karmasına teknolojinin lider markası Samsung'u da ekledi. Açılış dönemine özel kampanyaları ile yoğun ilgi gören Avenue Bodrum AVM'nin önemli markası Samsung, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Avenue Bodrum Samsung Mağaza Sahibi Cumhur Kaplan, Avenue Bodrum AVM Ortaklarından ve Türkmenoğlu İnşaat Sahibi Vedat Türkmen ve Avenue Bodrum AVM Müdürü Dilek Kurt tarafından gerçekleşen kurdele kesim töreni ile kapılarını teknoloji severlere açtı. 


Dinamik bir yaşam tarzı sürdüren tüketicilerin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak buna paralel teknolojiler ve çözümler geliştiren Samsung mağazasının açılışına; Samsung TV-Ege Bölge Satış Müdürü Erdem Türkyılmaz, Ege Bölgesi Servis Müdürü İlker Güven, Telekom Ticari Pazarlama Müdürü Elif Özdemir, Telekom Ege Bölge Satış Müdürü Çetin Aytaç ve Telekom Kanal Müdürü Erinç Akkalay da katılımlarıyla destek veren isimler arasındaydı. 


İzmir ve Denizli mağazalarından sonra Bodrum'da şube açan Samsung, Bodrum'un ilk Mobile ve digital plazası olarak, AVM MFI Partners tarafından yönetilen Avenue Bodrum AVM'de teknoloji severlere hizmet veriyor. 



Büyükçekmece Gazetesi


Geri Dön