19 / 04 / 2024

Samsun'un Havza ilçesine 300 öğrenci kapasiteli yurt yapılıyor!

Samsun'un Havza ilçesine 300 öğrenci kapasiteli yurt yapılıyor!

Kredi Ve Yurtlar Kurumu Samsun Bölge Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Samsun Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Salih Sağır ile Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Samsun'un Havza ilçesinde yapımı devam eden 300 öğrenci kapasiteli yurdu inceledi...




Kredi Ve Yurtlar Kurumu Samsun Bölge Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Samsun Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Salih Sağır ile Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Samsun'un Havza ilçesinde yapımı devam eden 300 öğrenci kapasiteli yurdu inceledi. Ondokuz Mayıs Üniversitesi (Omü) Havza Meslek Yüksekokulu bahçesinde inşaatı devam eden, Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yaptırılan, Kredi Ve Yurtlar Kurumu'na bağlı olarak faaliyet gösterecek olan 150 kız ve 150 erkek toplam 300 öğrencilik öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldılar.


Başkan İkiz yaptığı açıklamada, "Okulumuzda binin üzerinde öğrenci eğitim görmekte. Bu yurt, öğrencilerimizin barınma ihtiyaçlarını gidermeleri acısından çok önemli. Havza Belediyesi olarak her türlü desteği sağlayacağız" dedi.


Kuzey Haber


Geri Dön