29 / 03 / 2024

Samut Comfort City, Antalya'da yatırım fırsatı sunuyor!

Samut Comfort City, Antalya'da yatırım fırsatı sunuyor!

Antalya’nın ünlü inşaat şirketlerinden Samut A.Ş. tarafından Kepez’de hayata geçirilen Samut Comfort City projesi bölgenin geleceğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.



Antalya’nın ünlü inşaat şirketlerinden Samut A.Ş. tarafından Kepez’de hayata geçirilen Samut Comfort City projesi bölgenin geleceğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.


Kepez Suphi Türel Caddesi’ndeki görkemli proje sadece konut projesi olarak değil, barındırdığı alışveriş merkezleri, mağazalar ve sosyal alanlarıyla da şimdiden en çok konuşulan projeler arasında yer alıyor. Kepez’de yapımına başlanan Samut Comfort City projesi bulunduğu konum avantajıyla şimdiden büyük rağbet görmeye başladı. 1994’den bugüne 22 yıllık şirket kariyerinde birbirinden önemli projeye imza atan Samut A.Ş. 25.000 m² inşaat alanına sahip, 8 bloktan oluşan 84 dairelik projesine sosyal alanlar ilave ederek Kepez’de bir cazibe merkezi inşa etmeye başladı. Sadece konut değil aynı zamanda yatırım projesi olarak da dikkat çeken Samut Comfort City, içerisinde yer alan işletmek üzere Avrupa standardında cafeler, restaurantlar, mağazalar ve alışveriş merkezleri ile bir yatırım fırsatı sunuyor.


Gelişen Bölge ve İlk Büyük Yatırımlar

Samut A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, Suphi Türel Caddesi’ndeki Samut Comfort City projesi için ‘Şirketimizin en prestijli projelerinden biri’ ifadesinde bulundu. Ultra lüks bir konut projesi olan Samut Comfort City’nin üst düzey kalitesi, yaşam kolaylığı ve içerisinde barındırdığı alanların yanı sıra bulunduğu konuma özellikle dikkat çeken Samut, projelerinin mutlak suretle Kepez’in geleceğine ev sahipliği yapacağını ve çok önemli bir noktada bulunduğunu belirtti. Kepez’in gelişme açısından en önemli bölgesi olarak nitelendirilen bölgeye rağbetin de arttığı biliniyor.


Samut Comfort City site özellikleriyle de büyük beğeni topluyor. Yaşamı güzelleştiren ve kolaylaştıran birçok özelliği bünyesinde taşıyan projede 7/24 Güvenlik, kamera sistemi, kapalı ve açık otopark, basketbol sahası, mini futbol sahası, voleybol sahası, çocuk yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, açık jakuzi havuzu, fitness merkezi, görüntülü diyafonlar gibi özellikleri barındırıyor.


Expo2016’ya 10 Km mesafede, havaalanına 5 Km mesafede, Deepo AVM ve sinemalarına 3.8 Km mesafede, Markantalya Avm’ye 3.5 Km mesafede ve Kaleiçi’ne ise 4 Km mesafede yer alan Samut Comfort City Gazi Bulvarı, Antalya Orman Fidanlığı, Suphi Türel Caddesi’nde yer alıyor.


www.samutcomfortcity.com



Geri Dön