25 / 04 / 2024

Sanat İstanbul, şehir mobilyalarıyla 15. Kent Fuarında!

Sanat İstanbul, şehir mobilyalarıyla 15. Kent Fuarında!

Sanat İstanbulun yurt dışına da ihraç ettiği Çorba Çeşmeleri ve Gösteri Karavanları, 15-18 Aralık tarihleri arasında Tüyap Fuar Merkezinde sergilenecek



Proje Dükkanı konseptiyle çalışan Sanat İstanbul, ürettiği sanat eseri gibi şehir mobilyalarıyla 15. Kent Fuarında yerini aldı. Sanat İstanbulun yurt dışına da ihraç ettiği Çorba Çeşmeleri ve Gösteri Karavanları, 15-18 Aralık tarihleri arasında Tüyap Fuar Merkezinde sergilenecek.

TÜYAPta düzenlenen 15. Kent Fuarı, yerel yönetimlerin ihtiyaçları, kent mobilyaları ve spor tesisleri konusunda birçok yeniliği aynı çatı altında buluşturuyor. 15. Kent Fuarında görücüye çıkan kent mobilyaları arasında Sanat İstanbul Ajansı tarafından hayata geçirilen İkram-Çorba Çeşmeleri ile Gösteri Karavanı da var.

SANAT İSTANBULDAN ÖZGÜN PROJELER

Beylikdüzündeki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen 15. Kent Fuarına 15e yakın ülkeden yaklaşık 200 firma katılıyor. Fuarı Türkiyeden ve dünyadan 200e yakın şehrin belediye başkanı ile belediyelerin üst düzey yöneticileri de ziyaret ediyor. Türkiyenin proje dükkanı konseptiyle çalışan ilk tam hizmet ajansı olan Sanat İstanbul da projeleri ve tasarımlarıyla fuarda yerini aldı. Valilikler ve belediyeler tarafından büyük ilgi gören İkram-Çorba Çeşmeleri ile Gösteri Karavanını fuarda sergileyen Sanat İstanbul, fuar süresince ziyaretçilere de ikram çeşmelerinden çorba ikram edecek.


ANADOLUDAKİ İKRAM GELENEĞİNİ CANLANDIRIYOR
Sanat İstanbulun fuarda ziyaretçilerin beğenisine sunduğu İkram-Çorba Çeşmeleri Anadoludaki ikram geleneğinden yola çıkılarak projelendirilen bir konsept. Fikirden uygulama aşamasına kadar tüm unsurlarıyla Sanat İstanbulun bir projesi olan İkram Çeşmeleri, yüzde 100 hijyen mantığıyla çalışan otomatik bir sisteme sahip. İkram çeşmeleri görüntüde bir Osmanlı çeşmesini andırırken, işlevsel olarak teknolojinin yeniliklerini barındırıyor. Çeşme, içerisindeki otomatik özel rezidans sistemiyle sıcaklığı sabit tutuyor.  Otomatik özel karıştırıcı sayesinde de çorbanın veya sunulan ikramın dibi tutmuyor.

1 SAATTE 1500 KİŞİYE EL DEĞMEDEN İKRAM

"İkram çeşmeleri"nin içyapısında uluslararası gıda sağlığı standardı HACCP kriterine uygun 1.500 kişilik özel imalat çelik çorba kazanı yer alıyor. Elektrik - elektronik kısımda sensörlü özel ısıtma sistemi, özel karıştırıcı, özel ısı ölçer bulunuyor. Tesisat kısmında ise hepsi özel tasarım yıkama aparatı, döküm Osmanlı muslukları ve bağlantı aparatları çorbayı çeşmelere kadar taşıyor. Çeşmede çorba bitiminden sonra kazanın içini 360 derece tazyikli suyla yıkayan aparat da bulunuyor. İkram Çeşmelerinden isteğe göre çorba, çay, salep, ayran ve şerbet dağıtımı yapılabiliyor.

SANAT İSTANBUL HAKKINDA

Türkiyenin köklü ve yenilikçi tam hizmet ajanslarından olan Sanat İstanbul, hizmet sektöründe farklı bir anlayışla faaliyet gösteriyor. Müşterilerinin hizmet talep etmesini beklemek yerine tamamen kendi atölyelerinde ortaya çıkardığı özgün, estetik ve ihtiyaca yönelik proje ve çözümleri kamuoyunun beğenisine sunan Sanat İstanbul, böylece kent kültürünün gelişmesinde öncü bir rol üstleniyor. Sanat İstanbulun hayata geçirdiği projeler arasında Çorba Çeşmeleri, Şehir Kapıları, Şehir Fıskiyeleri, Gösteri Karavanları, Çiçekçi ve Seyyar Manavlara yönelik Şehir Tezgâhları, Modern Şehir Büfeleri gibi özgün çalışmalar var. Ayrıca şehrin kültürel ve sosyal dokusuna hitap eden Tebessüm Kahvesi, Taziye Evleri gibi projeler de Sanat İstanbul imzası taşıyor.
Kocatepe Mah. Şehit Muhtar Cad. No: 37/3-4  Taksim - Beyoğlu / İstanbul Tel-Fax: 0212 361 72 45 (pbx) E-Mail: [email protected] www.sanatistanbul.com.tr


Geri Dön