19 / 04 / 2024

Sancaklar Camii belgesel oldu!

Sancaklar Camii belgesel oldu!

Mimarlık ve tasarım alanında faaliyet gösteren yaratıcı medya prodüksiyon ekibi SGMStudio, EAA – Emre Arolat Architects tasarımı Sancaklar Camii için bir kısa belgesel filme imza attı.





Emre Arolat Architects tarafından tasarlanan ve Türkiye'nin İslam ibadet yapıları stoğu içinde sayılı ve belki de en çarpıcı çağdaş mimarlık örneklerinden biri olan, İstanbul Büyükçekmece'deki Sancaklar Camii için bir kısa belgesel filme imza attı. 


SGMStudio'nun ilk kez Prag Mimarlık Haftası'nda prömiyeri yapılan 'Sancaklar Camii' filmi, 12 Ekim tarihine kadar EAA sergisinin parçası olarak Prag'da gösterimde kalırken, eş zamanlı olarak internetten de izlenmeye ve paylaşıma açıldı. 


1. İstanbul Tasarım Bienali 'Musibet' sergisi açılış filmi, Sokak Bizim Derneği 'Kaldırım Nerede?' kampanyası videoları ve Beyoğlu Sineması için hazırladığı tanıtım filmiyle adını duyuran medya prodüksiyon ekibi SGMStudio, Sancaklar Camii'nin, temel atımından ziyaretçiyle buluşmasına kadarki tüm biçimlenişini her adımında takip ederek, çelik, beton ve taşın bir ibadet yapısına dönüşme sürecini 'Sancaklar Camii' filmiyle görselleştirdi. 



Sabah


Geri Dön