19 / 04 / 2024

Sancaktepe 216 Konutları'nda 950 TL taksitle 2+1!

Sancaktepe 216 Konutları'nda 950 TL taksitle 2+1!

Sancaktepe"de hayata geçirilen 216 Sancaktepe Konutları"nda başlatılan yeni kampanyaya göre ayda 950 TL taksitle 2+1 ev sahibi olmak mümkün!



216 Yapı"nın inşa ettiği 216 Sancaktepe"de konutların alanları 95 ile 163 metrekare arasında değişiyor. 2+1"ler 145 bin TL"den, 3+1 çatı dubleksleri 243 bin TL"den, 3+1 normal daireler 200 bin TL"den, 4+1 çatı dubleksleri ise 266 bin TL"den başlayan fiyatlarla satılıyor. Minimum yüzde 20 peşinatla 60 ay yüzde 0,65, 120 ay yüzde 0,80 faizle kredi kullanılabiliyor. Aylık taksitler 950 TL"den başlıyor.

216 Sancaktepe, 7 katlı 10 blokta 208 konuttan meydana geliyor. 216 Sancaktepe Konutları"nın 1. Etabı Aralık 2010 ´da, 2. Etabı ise Aralık 2011 ´de sahiplerine teslim edilecek. Projenin temeli 2009 yılında atılmıştı.

Sancaktepe 216  Konutları ´nda 94 metrekareden 163 metrekareye kadar 2+1, 3+1, 4+1, çatı ve bahçe dubleksleri olmak üzere farklı tipte konut seçenekleri sunuluyor. 216 Sancaktepe Konutları, 25 bin 892 metrekare inşaat alanına sahip. Projenin yer altı otopark alanı ise 3 bin 874 metrekare.

216 Sancaktepe Konutları sosyal alanlarında, 0-6 yaş için oyun parkı, yeşillikler içinde oturma alanları, açık yüzme havuzu, sauna, yürüyüş ve bisiklet yolları, sosyal tesisler, internet imkanı ve otopark bulunuyor.

KÜNYE
Müteahhit: İkiyüzonaltı Yapı Üretim Tic. Ltd. şžti.
Belediye: Sancaktepe Belediyesi
Mahalle: Kemal Türkler
Cadde: Sümer Caddesi
Pafta: F22d25d3c
Ada: 764
Parsel: 6
Toplam İnşaat Alanı: 25.892,57 m2
Yeraltı Otopark Alanı: 3.874,62 m2
Proje Müellifleri: Mimar Emre Kepçeoğlu
Mühendis: D. Öztürk Balcı
SİTE KÜNYESİ
  1. Sitenin elektrik ihtiyacını karşılayacak tüm altyapı işleri yapılacaktır.
2. Telefon şebeke altyapısı (borulama) inşa edilecek olup Türk Telekom tarafından kablolama ve sisteme alınması işlemleri gerçekleştirilecektir.
3. Doğalgaz temini inşaat yapım süreci içinde; İgdaş ve 216 Yapı Üretim
imkanlarıyla yapılacaktır.
4. Site içi yaya ve acil ihtiyaç yolları, peyzaj ile birlikte yapılacaktır.
5. Site içerisinde araç trafiği acil durumlar dışında kullanılmayacak, çocuklarımız güven içerisinde oynayabileceklerdir.
6. Vaziyet planında en uygun yerde yüzme havuzu inşa edilecektir. Havuza ait filtrasyon tesisatı ve güneşlenme terasları yapılacaktır.
7. Projenin bitişiğinde belediye ile ortak kullanılacak spor ve park tesisi yapılacaktır. Spor parkında; futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, yürüme yolları ve açık fitness alanları, 6-12 yaş çocuk parkı yapılacaktır.
8. Spor parkı site güvenliği tarafından kontrol altında tutulacaktır.
9. Projenin içerisinde, 0-6 yaş, açık çocuk oyun alanı yapılacaktır.
10. Site çevresi ekoduvar blok ve üzerinde telçitlerle çevrilecektir. çevre duvarı üzerinde nato jiletli teller olacak ve güvenlik kameralarıyla kontrol sağlanacaktır.
11. Engelli, yaşlı ve çocuk arabası sirkülasyonu düşünülerek sosyal tesis yürüme yolları, park ve yüzme havuzu alanları engelli-çocuk arabası bahçede kolayca dolaşabilecek şekilde kurgulanacaktır.
12. Sitenin peyzajı yapılacak ve en az 75 adet ağaç dikilecektir.
13. Otopark 3. bodrum katta, tamamen kapalı olarak dizayn edilecek, giriş-çıkış işlemleri site ana girişinden kontrollü sağlanacaktır.
14. Site yönetimi için sosyal tesis bünyesinde ofis planlaması yapılacaktır.
BLOK KÜNYESİ
 
Beton Sınıfı: BS35 (C35)
çelik Sınıfı: BCIII   (ST420)
Zemin Emniyet Gerilmesi: 2.80 kg/cm2 (28 tn/m2)
Zemin Grubu ve Sınıfı: B-Z2
1. Blok girişleri ve sahanlıkları, asansörler, site içi çevre aydınlatmaları, bina su ve yangın deposu hidroforları için kesintisiz enerji sağlayacak kapasitede jeneratör konulacaktır.
2. Dairelerde şebeke suyu, yeterli kapasitede yapılacak su depolarından hidroforla sağlanacaktır.
3. Engelli, yaşlı ve çocuk arabaları sirkülasyonu düşünülerek bina girişlerinde merdiven yapılmayacak, blok girişindeki asansör katına direkt düzayak girilebilecektir.
4. Otopark katından dairelere asansörle ulaşım imkanı sağlanacaktır.
5. Site ana giriş kapısı, blok giriş kapıları ve sosyal tesisler ile daire içi görüşme sağlayan Interkom sistemi kurulacaktır.
6. Bina TV tesisatlarında, merkezi TV-uydu sistemi (20 adet ulusal kanalla ve uydu alıcısı gerekmeksizin) tesis edilecektir. Türk Telekom tarafından kablolu yayın sisteminin gerçekleştirilmesi halinde kullanılmak üzere site içi genel altyapı borulama sistemi yapılacaktır. Ayrıca daire kullanıcısı tarafından aboneliklerin yapılması halinde Digitürk ve D-Smart yayınları da izlenecektir.
7. Binalar betonarme karkas, döşemeler asmolen döşeme ve temeller radyejeneral olarak inşa edilmiştir.
8. çatı sistemi çelik olup kaplaması kenetli sistem ile yapılmıştır. Teraslarda su izolasyonları sağlanmıştır. çatı dereleri uzun ömürlü özel bir polyester kaplama
Ile kaplanmıştır.
9. Dış cephelerde ısı yalıtımını en iyi şekilde sağlamak amacıyla Alsecco ürünleri kullanılarak ve firmanın teknik personeli tarafından denetleme yaptırılarak mantolama yapılmıştır.
10. Yangın merdivenleri ihtiyacı karşılayacak kapasitede yapılmıştır.

DAİRE KÜNYESİ
  1. GENEL şžARTLAR
A) İnşaatta kullanılan her türlü kaba ve ince yapı elemanları ile malzemeler TSE onaylıdır.
B) Kullanılan her türlü eleman, malzeme, hazırlanan projeler ve taşeron firmalar, 216 Yapı Üretim tarafından, markalı ve deneyimli olmak kaydıyla özenle seçilmiştir.
2. çATILAR
A) çatılar belediye normlarının müsaade ettiği maksimum eğim ve ölçülerde yapılmıştır.
B) çatı kaplama malzemesi œOSB-3 üzeri ve Isı İzolasyonlu Kenetli Sistem kaplamadır.
C) çatı su izolasyonları mimari detaylara uygun malzemelerle yapılmış, dereler su problemini kesin olarak çözen özel sistemli polyester malzeme ile kaplanmıştır. Dere giderleri yağmur suyu kanallarına projelendirilerek özenle bağlanmıştır.
3. BANYOLAR
A) Banyo tavanları, suya dayanıklı yeşil alçıpan asma tavan olarak dizayn edilmiştir.
B) Aydınlatma spotları ve kısmi banyolarda havalandırma animostatları gömme spot şeklinde yapılmıştır.
C) Her banyoya konsepte uyumlu renkte havlupan radyatör konulmuştur.
D) Banyo duvarları tavana kadar Graniser marka, Ramage Bone serisi, 48*27 cm ebatlarında, dekoratif ve 1. sınıf fayans ile kaplanmıştır.
E) Banyo zeminleri, 45*45 cm ebatlarında, duvardan duvara Graniser marka, Ramage Bone serisi,1. sınıf seramik ile kaplanmıştır.
F) Klozetler hijyen ve temizlik kolaylığı düşünülerek, SEREL marka, asma tip, ankastre, ECA marka gizli taharet musluklu olarak tercih edilmiştir.
G) Duş tekneleri akrilik tercih edilmiş ve Pakduş marka kullanılmıştır.
H) Duş kabinleri PAKDUşž marka olup her banyoda bulunmakta olup, 5 mm. temperli dekoratif camlı eloksal alüminyum çerçeveli seçilmiştir.
I) Banyo lavabo ve duş bataryalarında ECA marka kullanılmıştır.
J) Her banyoya özel tasarımlı banyo dolapları koyulmuştur.
K) Banyolarda çamaşır makineleri için iki adet ECA marka çamaşır musluğu ve gideri projesine uygun olarak koyulmuştur.
L) Banyo priz ve anahtarları VİKO marka seçilmiştir ve en az iki adet priz projesine uygun olarak koyulmuştur.
M) Banyo kapıları dairenin iç konseptine uyumlu ve içeriden güvenlik kilitli olacak şekilde seçilmiştir.
N) Zemin giderleri koku engelleyici tipte ve projesine uygun yere yerleştirilmiştir. Paslanmaz çelik süzgeçler kullanılmıştır.
O) Pis su ve temiz su boruları projesine ve tekniğine uygun kullanılmış, akış eğimleri dikkatlice planlanmış ve tüm ürünler TSE belgeli seçilmiştir.
P) Gömme rezervuarlar çift butonlu SEREL marka kullanılmıştır.
4. MUTFAKLAR
A) Mutfak zeminlerinde, antre ile uyumlu, 45*45 cm ölçülerinde 1. sınıf dekoratif seramikler kullanılmıştır.
B) Tavan ve duvarlar saten alçı üzeri DYO marka, su bazlı saten boya ile boyanmıştır.
C) Mutfak dolapları en modern aksesuarlar kullanılarak projeye özel olarak tasarlanmıştır.
D) Damlalıklı çelik evye, Dominox marka kullanılmıştır. Evyede ECA marka oynar başlıklı evye bataryası kullanılmıştır.
E) Mutfaklara (kampanya dahilindeki daireler hariç) aspiratör konulmuş, hava girişi rüzgar panjurlu tipte, boruları ise ısıya dayanıklı özel boru kullanılarak monte edilmiştir.
F) Projesine uygun olarak tavan tip aydınlatma tercih edilmiştir.
G) Mutfaklarda gaz alarm cihazı standart olarak bulunacaktır. Gaz kaçağı olduğu takdirde sesli ikaz verecek, daire girişindeki selenoid vana sayesinde gazı otomatik olarak kapatacak ve güvenliğe uyarı sinyali gönderecektir.
H) İgdaş şartnamesine göre doğalgaz tesisatları kurulmuştur. Kombi boruları ve doğalgaz boruları gözle fark edilemeyecek şekilde özel olarak yerleştirilmiş, kombi şalteri ve kolektör dolapları alt dolap arkasına görülmeyecek şekilde gizlenmiştir.
I) Mutfaklara bir adet tv prizi, bir adet anahtar, bir adet buzdolabı prizi, iki adet ankastre fırın+ocak prizi, bir adet bulaşık makinesi prizi, bir adet aspiratör prizi ve iki adet tezgah üstü grup prizler konulmuştur.
J) Bulaşık makinesi için bir adet ECA Musluk ve pissu gideri konulmuştur.
K) Pis su ve temiz su boruları projesine ve tekniğine uygun kullanılmış, akış eğimleri dikkatlice planlanmış ve TSE belgeli ürünler kullanılmıştır.
5. SALONLAR
A) Zeminler 1. sınıf çAMSAN marka laminat parke ile döşenmiştir.
B) Tavan ve duvarlar saten alçı üzeri DYO marka, su bazlı saten boya ile boyanmıştır.
C) Projesine uygun olarak VİKO marka bir adet TV prizi, bir adet data prizi, bir adet telefon prizi, üç adet elektrik prizi ve anahtar konulmuştur.
D) Aydınlatma tesisat ve elemanları projesine uygun olarak konulmuştur.
E) Projesine uygun olarak klima tesisat ve giderleri yapılmıştır.
6. ODALAR
A) Zeminler 1. sınıf çAMSAN marka laminat parke döşenmiştir.
B) Tavan ve duvarlar saten alçı üzeri DYO marka, su bazlı saten boya ile boyanmıştır.
C) Projesine uygun olarak VİKO marka bir adet TV prizi, bir adet data prizi, bir adet telefon prizi, üç adet elektrik prizi ve anahtar konulmuştur.
D) Aydınlatma tesisat ve elemanları projesine uygun olarak konulmuştur.
E) Odalarda ışık şiddetini ayarlayan VİKO marka dimmer sistemli anahtarlar kullanılmıştır.
F) Ebeveyn yatak odalarında VİKO marka bir adet TV prizi, 1 adet telefon prizi konulmuştur.
7. ANTRELER
A) Antre zeminlerinde, mutfak ile uyumlu, 45*45 cm ölçülerinde 1. sınıf dekoratif seramik kullanılmıştır.
B) Tavan ve duvarlar saten alçı üzeri DYO marka, su bazlı saten boya ile boyanmıştır.
C) Antrelerde VİKO marka bir adet elektrik prizi, bir adet telefon prizi ve anahtarlar konulmuştur.
D) Antreye bir adet yangın duman dedektörü konulmuştur.
8. KAPILAR
A) Tüm daire iç kapıları, masif kaplama olup, salon ve mutfaklar cam bölmeli projesine uygun olarak yapılmıştır. Kilit, kol ve menteşeler 1.sınıf TSE standardında malzemelerden seçilmiştir.
B) Tüm daire iç kapılarında fitil uygulaması yapılmıştır.
9. DOĞRAMALAR
A) Tüm daire kapı ve pencere doğramaları ERPEN marka, Antimikrobiyal, Kurşunsuz, TSE standartlarına uygun, ALTINMEşžE desen kaplamalı 1. sınıf PVC doğrama yapılmıştır.
B) Doğramalarda ısı ve ses yalıtımı düşünülerek şžİşžECAM marka 3"lü cam uygulaması yapılmıştır.
C) Doğramalarda kullanılan kol, menteşe, ispanyolet takımları ve tüm aksesuarları Alman ROTO firması ürünlerinden seçilmiştir.
10. KALORİFER TESİSATI
A) Daireler kombi sistemli doğalgaz ile ısıtılacak şekilde düzenlenmiştir.
B) Banyo ve mutfaklara sıcak su tesisatı çekilmiştir.
C) Kolektör dolapları görünmeyecek şekilde mutfak alt dolabı içine gizlenmiştir.
D) Kombiye kadar doğalgaz tesisatı getirilmiş, kombi altındaki tesisat boruları gözle görülmeyecek şekilde tasarlanmıştır.
E) Radyatörler ve bağlantı elemanları ECA Marka, TSE belgeli, 1. sınıf olarak tercih edilmiştir.
F) Radyatör boruları kolay değişim imkanı sağlayan kılıflı borulama sistemi ile tesis edilmiştir. Kullanılan siyah boru malzemeleri BORUSAN marka, kılıflı borular DİZAYN marka, TSE belgeli ve 1. sınıf malzemelerdir.
G) Radyatörlerin yerleşimi ısı konforunu sağlayacak şekilde mimari estetiği bozmadan yerleştirilmiştir.
 
11. SU TESİSATI
A) Su tesisatında TSE belgeli, 1. sınıf boru ve ek parçaları kullanılmıştır.
B) Dirsek, tapa ve diğer malzemeler aynı marka kullanılmıştır.
C) Vanalar, çekvalfler, emniyet ventilleri v.s. parçalar TSE standartlarına uygun markalardan seçilmiştir.
D) Her dairenin su saati tarafımızdan takılmıştır.
12. ELEKTRİK TESİSATI
A) Bütün priz sortileri topraklı olarak yapılmıştır.
B) Elektrik aksesuarları TSE"li ve 1. sınıf malzemelerden kullanılmıştır.
C) Her daire için iki adet telefon hattı çekilmiştir.
D) Salon, mutfak ve ebeveyn odalarına TV hattı çekilmiştir.
E) Bina topraklama hatları yapılmıştır.
F) Her dairenin elektrik sayaçları tarafımızdan takılmıştır.
G) Daire besleme hatları ve sayaçlar, otopark katında aydınlatması ve havalandırması olan bir odada toplanmıştır.
H) Daire içi zayıf akım ve kuvvetli akım sigorta kutuları birbirinden ayrı ayrı koyulmuştur.
I) Binaların otopark ve merdiven aydınlatmaları projesine uygun olarak tesis edilmiştir.
J) Linyelerin dağılımı elektrik tesisat projesine uygun olarak gruplandırılmıştır.
K) Bütün kablolar, şalt malzemeleri, TSE belgeli ve 1. sınıf malzemelerden seçilmiştir.
L) Tüm dairelerde uydu yayını ve internet hizmetlerini alma imkanı sağlanmıştır.
M) Daire sahipleri TV"lerinden 20 ulusal kanalı ücretsiz olarak izleyebilmektedir.
N) Digiturk ve D-Smart aboneleri için de sisteme sorunsuz bağlanabilme imkanı sağlanmıştır.
O) Daire sahipleri TV"lerinden site güvenlik kameralarını izleyebilmektedir.
13. INTERKOM SİSTEM
A) Dairelerde, dış kapı girişi, güvenlik ve daireler arası görüşmeyi sağlayacak 1. sınıf dahili hatlı MULTITEK marka görüntülü görüşme sistemi kullanılmıştır.
B) Bina girişine MULTITEK marka görüntülü ve daire içi ile görüşülebilecek dış ünite konulmuştur.
C) Sistem meşgul kilitlemeli olup bir daire konuşurken diğeri dinleyemeyecektir.

[email protected]
www.216sancaktepekonutlari.com
0216 444 42 16


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön