26 / 04 / 2024

Sancaktepe Aydos Country Evleri'nde 30 Ay 0 Faiz avantajı!

Sancaktepe Aydos Country Evleri'nde 30 Ay 0 Faiz avantajı!

Sancaktepe'de 914 konut ve sosyal aktivite alanları olarak yükselen Aydos Country projesinde 30 ay vade farksız taksitle konut sahibi olmak mümkün.



İstanbul Anadolu yakasında Sancaktepe'de,  50 dönüm arsa üzerinde kurulmakta olan Aydos Country projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon alternatiflerinden oluşan 914 konuttan meydana geliyor. Aydos Ormanı'nın hemen yanında yükselen Aydos Country projesinde konut alanları ise 48 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor.

 

2016 yılının Ağustos ayında tamamlanarak teslim edilmesi planlanan Aydos Country projesinde spor alanları, yüzme havuzu, hamam, oyun alanları, yürüyüş alanları, otopark güvenlik gibi donatı ve aktivite alanları ile koru yolu, göl, patikalar, balıklı göl, renk bahçesi, su değirmeni gibi unsurlar da mevcut.

 

Satılık daire fiyatlarının 256 bin lira seviyesinden başladığı Aydos Country projesinde 10 bin lira peşinatın ardından kalan kısım 2 ara ödeme ve 30 ay vade farksız taksitle tamamlanabiliyor. Aydos Country projesinde dileyen banka kredili ödeme ile de ev sahibi olabiliyor.


Star


Geri Dön