26 / 04 / 2024

Sancaktepe Dumankaya Mozaik fiyat!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik fiyat!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Mozaik

İçerisinde; dinlenme alanları, sauna, yüzme havuzu, fitness center ve yürüyüş yolları bulunan Sancaktepe Dumankaya Mozaik fiyat bilgilerine göre daireler 154 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...



Teslim tarihi Nisan 2017 olarak belirlenen Sancaktepe  Dumankaya Mozaik  fiyat bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Projede 799 daire ve 1 iş yeri bulunuyor.


Sosyal olanakları arasında; dinlenme alanları, sauna, yüzme havuzu, fitness center ve yürüyüş yolları bulunan  Dumankaya İnşaat  Mozaik Sancaktepe'de yer alan konutlar 44 metrekare ile 208 metrekare arasında alanlara sahip. 


Konut sahibi olmak isteyenlerin ödemelerde banka kredisi kullanabildiği Sancaktepe Dumankaya Mozaik fiyat listesi dairenin konumu ve tipine göre değişiyor.


Sancaktepe Dumankaya Mozaik fiyat!


Dumankaya İnşaat projesi olarak konumlanan Dumankaya Mozaik Konutları 64 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Proje, 3 etaptan oluşuyor. 


İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesinde yükselen Sancaktepe Dumankaya Mozaik fiyat listesine göre dairelerin başlangıç fiyatı 154 bin TL olarak belirlendi. 


Sancaktepe Dumankaya Mozaik Evleri iletişim

Telefon:  0216 511 58 00

Web: www.dumankaya.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön