25 / 04 / 2024

Sancaktepe Dumankaya Mozaik fiyatlar!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik fiyatlar!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Mozaik

Sancaktepe Dumankaya Mozaik fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı değişiyor. Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakikalık mesafede bulunuyor.



Dumankaya Mozaik Konutları stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede anahtar teslimlerinin Nisan 2016 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Sancaktepe  Dumankaya Mozaik  fiyatlar konutların kat ve cephelerine göre değişiklik gösteriyor. Proje 799 konut ve 1 dükkandan meydana geliyor. 


Dumankaya Mozaik Residence'de lavanta hasat alanları, fitness alanı, anfi tiyatro – aktivite-etkinlik meydanı, saunalar, yansıma havuzları, hobi odası, oturma alanları, bisiklet park alanları, güneşlenme terasları ve yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar mevcut. 


İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde inşa edilen Dumankaya Mozaik Evleri'nde ödemeler 2016 yılında pas geçiliyor, peşinat ve taksit ödemelerine 2017 yılında başlanıyor. Projede konutların alanları 48 ile 208 metrekare arasında değişiyor. 

Sancaktepe Dumankaya Mozaik fiyatlar!

Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika, TEM Otoyolu'na 8 dakika, Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakika uzaklıkta olan Dumankaya Mozaik Residence'de 3+1 ev fiyatları 583 bin TL'den başlıyor. 


Adres: Abdurrahman Gazi Mahallesi, Gecem Sokak Sancaktepe / İstanbul 


Telefon: 0216 511 58 00

Web: www.dumankaya.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön