26 / 04 / 2024

Sancaktepe Sinpaş Köyceğiz!

Sancaktepe Sinpaş Köyceğiz!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Sinpaş Köyceğiz

Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Sinpaş Köyceğiz projesi İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe' de yükseliyor. Sancaktepe Sinpaş Köyceğiz projesinde ön talep toplanıyor. Proje 38 dönüm arazi üzerinde yükseliyor...




Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen  Sinpaş Köyceğiz  projesi İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükseliyor. Sancaktepe Sinpaş Köyceğiz, 38 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor.


Sancaktepe Sinpaş Köyceğiz projesi 291 adet konuttan meydana geliyor. 60 bin metrekarelik inşaat alanından oluşan Sinpaş Köyceğiz yükseklikleri 5 ile 15 kat arasında değişen 13 blok halinde tasarlandı.


Sinpaş Yapı'nın Kelebekia ve Kelebekia Premium'dan sonra Sancaktepe'deki 3. projesi olan Sinpaş Köyceğiz Sinpaş GYO Lagün'ün karşısında konumlanıyor. Sancaktepe Sinpaş Köyceğiz'de spor alanları, iki tane kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, meyve bahçeleri, çocuk oyun alanları yer alıyor.


Sancaktepe Sinpaş Köyceğiz projesinde bulunan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor. Sinpaş Köyceğiz'de konut teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi bekleniyor.


Sinpaş Köyceğiz projesinde dairelerin metrekare fiyatı 4 bin 300 TL olarak belirlendi. Ön talep toplama sürecinde olan Sancaktepe Sinpaş Köyceğiz'in bu ay içinde satışa sunulması planlanıyor.


Sancaktepe Sinpaş Köyceğiz iletişim!

Tel: 444 19 74

Web: www.sinpaskoycegiz.com.tr





projeye sor



Geri Dön