20 / 04 / 2024

Sancaktepe Üsküdar metrosu!

Sancaktepe Üsküdar metrosu!

Sancaktepe Üsküdar metrosu Anadolu yakasının Kadıköy Kartal metro hattından sonra trafik yükünü hafifletecek ikinci bir hat olarak hizmete alınacak. Sancaktepe Üsküdar metro güzergahı: Üsküdar, Altunizade, Ümraniye, Dudullu ve Çekmeköy...



Sancaktepe Üsküdar metrosu!

Sancaktepe Üsküdar metrosu Anadolu yakasının Kadıköy Kartal metro hattından sonra trafik yükünü hafifletecek ikinci bir hat olarak hizmete alınacak. Sancaktepe Üsküdar metro güzergahı, Üsküdar, Altunizade, Ümraniye, Dudullu ve Çekmeköy olarak devreye girecek. 


Sancaktepe Üsküdar metro hattı durakları...

Üsküdar Sancaktepe metro istasyonları; Üsküdar, Fıstıkağacı, Bağlarbaşı, Altunizade, Kısıklı, Libadiye, Çarşı, Ümraniye, İnkılap Mahallesi, Çakmak, Ihlamurkuyu, Altınşehir, Lise, Dudullu, Toplu Konutlar, Çekmeköy ve Sancaktepe.


Sancaktepe Üsküdar metrosu kaç km?

Sancaktepe Üsküdar arasındaki metro hattının uzunluğu 22 kilometre olarak inşa ediliyor. Sancaktepe Üsküdar metrosu kaç dakika? sorusuna ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin açıklamalarından yola çıkarak 24 dakika olacağını söyleyebiliriz.


Sancaktepe Üsküdar metrosu ne zaman açılacak? sorusuna ise 2015 yılı cevabı veriliyor. Üsküdar Sancaktepe metro güzergahı ise hattın  Marmaray  Üsküdar istasyonu ile entegre olarak başlayıp Alemdağ Caddesi ile Şile Yolu Kavşağı yakınlarında son bulması şeklinde inşa ediliyor.


Sancaktepe Üsküdar metro hattı haritası!



Sancaktepe Üsküdar metrosu!








Geri Dön