20 / 04 / 2024

Sancaktepe'de içinizi açan, nefes aldıran yeni bir yaşam: Dumankaya Mozaik!

Sancaktepe'de içinizi açan, nefes aldıran yeni bir yaşam: Dumankaya Mozaik!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Mozaik

Dairelerin lansman avantajıyla 149 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulduğu Dumankaya Mozaik projesi, Dumankaya İnşaat projesi olarak hayata geçiriliyor. Projede konut satışlarına devam ediliyor...



"İstanbul’da yeni bir nefes" sloganıyla satış sürecine devam edilen  Dumankaya Mozaik  projesinde, peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.


36 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme imkanı sağlanan Sancaktepe Dumankaya Mozaik projesi, İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesinde hayata geçiriliyor. 


Yüzde 1 KDV avantajı sunulan Dumankaya Sancaktepe Mozaik projesinde yer alan dairelerin fiyatları 149 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede banka kredisi de kullanılıyor.


Sancaktepe de içinizi açan, nefes aldıran yeni bir yaşam: Dumankaya Mozaik!


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Dumankaya İnşaa Sancaktepe Mozaik'te teslimler Nisan 2017'de gerçekleşecek. 


Toplam 800 adet daireden oluşan Dumankaya Mozaik Sancaktepe, 41 bin metrekare alana sahip. Projede; dinlenme alanları, sauna, yüzme havuzu, fitness center ve yürüyüş yolları gibi sosyal olanaklar mevcut. 


Dumankaya Mozaik Sancaktepe iletişim

Telefon: 0216 511 58 00

Web: www.dumankaya.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön