19 / 04 / 2024

şžanghay Kulesi J Otel'in inşası 2014'te bitecek!

şžanghay Kulesi J Otel'in inşası 2014'te bitecek!

Dünyanın en yüksek oteli olarak çin"in şžanghay kentinde inşa edilen 'şžanghay Kulesi J Otel', 2014"te inşasının tamamlanmasının ardından dünyanın en yüksek oteli olarak dünya rekorunu kıracak



Dünyanın en yüksek oteli olarak çin"in şžanghay kentinde inşa edilen 'şžanghay Kulesi J Otel', 2014"te inşasının tamamlanmasının ardından dünyanın en yüksek oteli olarak dünya rekorunu kıracak.
               
şžanghay Cin Ciang Otelleri tarafından, inşaatına 2 yıl önce başlanan otel, 632 metre uzunluğunda ve 121 kat olacak.
               
Otelin, 258 süper lüks odası olacak ve lobi hizmetleri 101"inci katta bulunacak.
               
şžanghay Kulesi J Otel"in bulunduğu bölge, şžanghay"ın yeni yüzü olarak bilinen 'gökdelen havzasının' ortasında, şehrin göze çarpan binaları Dünya Ticaret Merkezi ve Cin Mao kulesinin arasında yer alıyor.
               
Otelin inşası, bazı şehir sakinleri tarafından eleştiriliyor. şžehrin dört bir yanındaki yüzlerce katlı gökdelenlerin yanı sıra yeni gökdelen inşasının sosyal ve finansal kaynakların boşa gitmesine yol açtığı görüşünü taşıyanlar da bulunuyor.
A.A

Basında yer alan diğer haberler:

121 katlı dünyanın en yüksek oteli şžanghay'da

Dünyanın en yüksek oteli olarak çin'in şžanghay kentinde inşa edilen 'şžanghay Kulesi J Otel' 2014'te inşasının tamamlanmasının ardından dünyanın en yüksek oteli olarak dünya rekorunu kıracak.

şžanghay Cin Ciang Otelleri tarafından, inşaatına 2 yıl önce başlanan otel, 632 metre yüksekliğinde ve 121 kat olacak. Otelin, 258 süper lüks odası olacak ve lobi hizmetleri 101'inci katta bulunacak. Otelin inşası, bazı şehir sakinleri tarafından eleştiriliyor. Vatandaşlar yeni gökdelen inşasının sosyal ve finansal kaynakların boşa gitmesine yol açtığı görüşünü taşıyor.
Zaman

 

 


Geri Dön