18 / 04 / 2024

Şanlıurfa Akçakale'de yol çalışmaları sürüyor!

Şanlıurfa Akçakale'de yol çalışmaları sürüyor!

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın talimatıyla ilçedeki bir çok deforme olmuş kilitli beton parke taşı iyileştirme çalışmaları devam ediyor.



Aylar önce Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın dile getirdiği ilçede kilitli beton parke olmayan sokak kalmayacak söylemi bir bir hayata geçti. Bu kapsamda aylar önce döşenen bazı sokaklardaki kilitli beton parkeler deforme oldu. Akçakale belediyesi fen işleri müdürlüğüne bağlı ekiplerde ilçe genelinde bakım onarım çalışması başlattı.

30 bin m2 kare alanda başlatılan bakım onarım çalışmaları mahalle sakinlerinden tam not aldı. Mahalle sakinleri yaptıkları açıklamalarda Akçakale belediye başkanımız sayın Abdülhakim Ayhan'a teşekkür ediyoruz. yaklaşık bir yıl önce döşenen kilitli beton parkelerimizin belirli kısımlarında göçükler meydana gelmişti. Belediye çalışanlarımız sağ olsunlar bakım onarım çalışmalarını da titizlikle yapıyor Allah onlardan razı olsun" dediler.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ise yaptığı yazılı açıklamada; "Bir yıl önce tüm mahallelerimiz de başlaştığımız kilitli beton parke çalışmalarımız devam ederken daha önce yaptığımız bazı sokak ve caddelerimizde göçükler,kırılmalar meydana geldi. Akçakale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı  ekiplerimizde bir yandan yeni sokak ve caddeleri kilitli beton parkeyle buluştururken bir yandan da daha önce yaptığımız 30 Bin m2 alanda bakım onarım çalışması başlattı. Ben tüm ekip arkadaşlarım adına Akçakale halkına göstermiş oldukları duyarlılık ve hoşgörü için  teşekkür ediyorum" dedi.



Gap Gündemi


Geri Dön