25 / 04 / 2024

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi yükseliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi yükseliyor!

Kent genelinde gençlerin ve sporseverlerin daha sağlıklı ve steril ortamda spor yapmasını sağlamak için çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi “Spor Kompleksi”nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.




Spor alanlarında sporseverlerin, gençlerin ve çocukların sportif faaliyetler içerisinde yer alarak toplumsal hayata daha etkin bir şekilde katılabilmelerini amaçlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, semt spor sahaları ile tüm ilçelerde her kesimden vatandaşımızı sporla buluşturmaya devam ediyor.


11 AYRI İLÇEDE İNŞAAT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR


Semt spor sahaları ile özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin zararlı ve kötü alışkanlıklardan uzak kalarak spor yapabilecekleri alanlara kavuşmalarını sağlayan Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda; Akçakale, Birecik, Bozova, Ceylanpınar, Eyyübiye, Halfeti, Hilvan, Karaköprü, Siverek, Suruç ve Viranşehir ilçelerinde yapımına hızla devam ettiği Spor Kompleksi inşaatlarını hızla sürdürüyor.


FUTBOL VE BASKETBOL SAHASI YER ALIYOR


2 bin 100 metrekarelik bir alan üzerinde bin 500 metrekaresi futbol, 510 metrekaresi ise basketbol sahası olacak şekilde yapılan spor kompleksinin kısa bir sürede tamamlanarak gençlerin hizmetine sunulması planlanıyor.


Şanlıurfa'nın nüfus ortalamasının Türkiye'nin en genç ili olduğuna dikkat çeken Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Gençlerin sağlıklı spor yapmaları için Büyükşehir olarak gayret gösterdiklerini belirterek gençlere sahip çıkılıp imkan verdiği takdirde Şanlıurfa'dan mükemmel yetenekler ortaya çıkar.

 



Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön