29 / 03 / 2024

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden semt pazarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden semt pazarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Devdeşti Mahallesinde başlatılan çok amaçlı Semt Pazarı yapım çalışmalarını inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, pazarın bölge halkına hayırlı olmasını diledi.




Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Devdeşti Mahallesinde başlatılan çok amaçlı Semt Pazarı yapım çalışmalarını inceleyen  Başkan Av. Nihat Çiftçi, pazarın bölge halkına hayırlı olmasını diledi.


Büyükşehir Belediyesi tarafından Haliliye İlçesine bağlı Devdeşti mahallesinde 4 bin mektrekare üzerine kurulacak olan çok amaçlı semt pazarında, haftanın farklı günlerinde gıda pazarı kurulurken pazarın kurulmadığı günlerde ise ücretsiz otopark görevi görecek.


İlk olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan semt pazarı alanında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Nihat Çiftçi'ye çalışmalarından dolayı bölge halkı teşekkür etti.


Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alarak özverili bir şekilde çalışmalarını sürdüren işçilerle sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi, Pazar yerinin en kısa sürede biteceğini belirtti.


Bütün Mahallerde Semt pazarı açmayı hedeflediklerini belirten Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'nın hizmetlerin en iyisine layık olduğunun altını çizdi.


Çok amaçlı Pazar yerinin Bölge halkına hayırlı olmasını dileyen Başkan Nihat Çiftçi,"Devteşti mahallemizde  4 bin metrekarelik semt pazarının inşasına başladık. Burası haftanın belirli günleri semt pazarı,diğer  günler ise ücretsiz otopark olarak  vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Arkadaşlarımız çalışmalarını özverili bir şekilde sürdürüyor. Şanlıurfa'mızda nitelik yükseldi, önceden Karaköprü ilçemizde çok güzel  semt pazarlarına imza atmıştık. Burada artık her mahallemizde müsait olan alanları en iyi şekilde değerlendireceğiz. Bölge vatandaşlarımızın beklentisi de burada semt pazarının yapılmasıydı.  Mahallede yaşayan bütün vatandaşlarımıza ve Şanlıurfa'mıza hayırlı olsun"dedi


DEV PROJELERDE ÇALIŞMALAR SON SÜRAAT


Başkan Nihat Çiftçi,  Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından  Haliliye ilçesine bağlı Ahmet Yesevi Mahallesine 80 Bin metrekarelik alanda kurulacak olan Selahaddin-i Eyyübi Parkında sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.


Ardından  Büyükşehir Belediyesi tarafından GAP Vadisi Projesinin  I. Etabını ve GAP Sukay projesini inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, işçilerle sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.


 


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Devdeşti Mahallesinde başlatılan çok amaçlı Semt Pazarı yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Av. Nihat Çiftçi, pazarın bölge halkına hayırlı olmasını diledi.



Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön