28 / 03 / 2024

Şanlıurfa Büyükşehir Nisan ayı oturumları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Nisan ayı oturumları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı toplantıları geçtiğimiz gün başladı. Toplantıda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Encümen üyeleri ve ihtisas komisyonlarına üyeler seçildi.





Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı oturumları başladı. Yapılan birinci oturumda Büyükşehir Belediyesi Encümen üyeleri ve ihtisas komisyonlarına üyeler seçildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Birleşimleri Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin başkanlığında yapıldı. Oturum öncesi Halk Oylaması ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Nihat Çiftçi, "Meclisimiz adına tüm Şanlıurfa halkına tekrardan teşekkür ediyorum. Şanlıurfalılar Türkiye ortalamasının 19 puan üzerinde bir destekle geleceğine sahip çıkmışlardır. Yine Türkiye'de referanduma en büyük desteği Harran ilçemiz vermiştir. Bununla birlikte tüm ilçelerimizde aynı tabloyu görmek aslında vatandaşlarımızın geleceğini teminat altına alma arzusunu ortaya koymuştur. Bu süre boyunca da halk oylaması için bizlerle birlikte emek veren tüm arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum" dedi.


Başkan Çiftçi'nin konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Nisan ayının ilk birleşiminde yapılan seçimle Büyükşehir Belediyesi Encümen üyeleri ve ihtisas komisyonlarına üyeler seçildi. Yapılan oylama sonucu encümen üyeleri; Ahmet Kaytan, Aydın Yener, Ali Zülfikar İzol, Ahmet Boğa ve Mehmet Yüzücü olarak belirlendi.



Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön