29 / 03 / 2024

Şanlıurfa Gazeteciler Sitesi'nde sona gelindi!

Şanlıurfa Gazeteciler Sitesi'nde sona gelindi!

Karaköprü'de TOKİ tarafından yapılan Şanlıurfa Basın Sitesindeki çalışmalarda son aşamaya gelindi.TOKİ tarafından, 06 Mayıs 2013 günü ihalesi yapılan Şanlıurfa Basın Sitesinin kararlaştırılan tarihten önce tamamlanacağı belirtiliyor.




Şanlıurfalı gazeteciler için Karaköprü'de  TOKİ  tarafından yapılan Şanlıurfa Basın Sitesindeki çalışmalarda son aşamaya gelindi.TOKİ tarafından, 06 Mayıs 2013 günü ihalesi yapılan Şanlıurfa Basın Sitesinin kararlaştırılan tarihten önce tamamlanacağı belirtiliyor.


Beraberinde Başkan Yardımcısı Ferhat Özer ve Genel Sekreter Müslüm Abacıoğlu ve Şantiye Şefi Ömer Tavaş ile birlikte TOKİ Basın konutlarında inlememelerde bulunan Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, "Çalışmaların son aşamada olduğunu gördük. Arkadaşlarımız biraz daha sabretsinler. Gördüğümüz ve Ömer kardeşimizden aldığımız bilgilere göre çevre düzenlemesi de tamamlanarak 2015 yılı başında tamamlanmış olacak. İnşaallah yeni yılda bütün meslektaşlarımızla birlikte evlerimize taşınmış oluruz" dedi.

20 Şubat 2015'ten önce

 tamamlanacak

610 iş gününde tamamlanacağı belirtilen Basın Sitesinin, 20 Şubat 2015 tarihinde sahiplerine teslim edileceğinin kararlaştırıldığını belirten müteahhit firma Şantiye Şefi Ömer Tavaş, "Biz çalışmalarımızı titizlikle ve aralıksız sürdürüyoruz. İnşaallah 2015 yılı başında çevre düzenlemesi de tamamlanmış olarak TOKİ'ye teslim edeceğiz. Gazeteci kardeşlerimizin de evlerine kavuşabileceğini umuyoruz" dedi. 

TOKİ tarafından Gazeteciler için yapımına başlanan konutlar için, 5 Mayıs 2013'te ihalesi yapılmış ve 17 Haziran 2013'te sözleşme imzalanarak 21 Haziran 2013 günü de yer teslimi yapılmış olan müteahhit firma Elektromed           Elektronik Cih.Dağ.Nakl.İnş.San.Tic.Ltd.Şti. tarafından çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. 

Meslektaşlarımıza hayırlı olsun

"Hayallerimizden biri nihayet gerçekleşti" diyen Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Genel Sekreteri Müslüm Abacıoğlu, "Şanlıurfa'da görev yapan Gazeteciler için planlanan TOKİ Basın Sitesi toplu konutları meslektaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun. Kısa bir süre sonra nihayet evlerimize kavuşacak, kira öder gibi de borçlarımızı ödeyip ev sahibi olacağız ve evlerimizde rahat bir yaşam sürebileceğiz" diye konuştu.

Emeği geçenlere teşekkür

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği 2. Başkanı Ferhat Özer de, çalışmaların son aşamaya geldiğini görmenin kendilerini sevindirdiğini belirterek, gazeteci arkadaşların birkaç ay daha sabretmelerini ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.



Gap Gündemi




Geri Dön