19 / 04 / 2024

Şanlıurfa Karaköprü'de çok amaçlı salonun temeli atıldı!

Şanlıurfa Karaköprü'de çok amaçlı salonun temeli atıldı!

Her kırsal mahalleye Çok Amaçlı Salon yapmayı hedefleyen Karaköprü Belediyesi, ilçeye bağlı Pınarbaşı mahallesini de çok amaçlı salona kavuşturuyor.



Mahallelerine yaptırılan tesisin mahalleye büyük katkı sunacağını belirten vatandaşlar Başkan Baydilli'ye teşekkür etti.


Şanlıurfa'nın Karaköprü Belediyesine bağlı Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından ilçeye bağlı Pınarbaşı Mahallesinde, 300 m2 alan üzerine yaptırılacak olan çok amaçlı salonun temeli atıldı. 

Düzenlenen temel atma törenine; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin yanı sıra, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarı ve çok sayıda Pınarbaşı mahallesi sakini katıldı. 

Temel atma töreninde konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, "Bugünde ilçemize bağlı Pınarbaşı Mahallemizin çok amaçlı salonunun temelini atıyoruz. Söz verdiğimiz gibi tüm kırsal mahallelerimizi çok amaçlı salona kavuşturuyoruz. 300 m2 alan üzerine yapacağımız bu çok amaçlı salonlarımız, hem taziyelerde, hem düğünler de hem de çocukların kitap okumaları için yapılıyor. Çok amaçlı salonumuz 3 ay gibi kısa bir süre zarfında tamamlanıp mahallemizin hizmetine sunulacak. Allah hayırlı uğurlu etsin. Güzel günlerde kullanmayı nasip etsin" dedi. 

Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı mutlu olduklarını belirten Pınarbaşı mahalle sakinleri ise, hizmetlerinden dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür etti.


Gap Gündemi



Geri Dön