25 / 04 / 2024

Şanlıurfa Maşuk Mahallesi TOKİ ile gelişti!

Şanlıurfa Maşuk Mahallesi TOKİ ile gelişti!

Şanlıurfa'da Karaköprü Seyrantepe (TOKİ Maşuk) Mahalle Muhtarlığı için aday olan Yusuf Aslan, inşa edilen TOKİ konutlarıyla bölgenin iyice geliştiğini söyledi. Aslan, ''Sıkıntıları ve eksiklikleri gidereceğim'' diye konuştu.



Şanlıurfa'da 2 bine yakın konutun bulunduğu, hızla gelişen Karaköprü Seyrantepe (TOKİ Maşuk) Mahalle Muhtarlığı için aday olan Yusuf Aslan, bölgedeki nüfusun hızla arttığını belirterek, "Seyrantepe Mahallesi, TOKİ'nin gerçekleştirdiği konut projeleriyle birlikte hızla gelişti. Yeni bir yerleşim yeri oldu. Her yeni yerleşim yerinde olduğu gibi burada da birtakım sıkıntılar ve eksiklikler var. Ben de bu mahallede yaşayan biri olarak mevcut sıkıntıların giderilmesi için muhtarlığa aday oldum" diye konuştu.


Mahallede 6 bin 400 seçmenin bulunduğunu ifade eden Aslan, "Mahallemizde fırın sıkıntısı var. Tek bir fırın insanların ekmek talebine yetişemiyor. İnternet altyapımız zayıf. Çevrede sürüler halinde gezinen başı boş köpekler var. Bunlar insanlara saldırıyor. Mevcut trafomuz aşırı yüklenme nedeniyle sık sık arıza veriyor. Ek bir trafonun daha devreye sokulması lazım. Bunun yanında mahalleli için yeşil alan ve park gerekiyor. Çocuklar ve gençler için futbol, basketbol sahalarının mahallemize kazandırılması gerekiyor. İnşallah muhtar seçilirsem bu sıkıntıların çözümü için çaba göstereceğim" diyerek mahallenin temel sıkıntılarını sıraladı.


Kısa bir süre öncesine kadar konutların önünden toplu taşıma araçlarının geçmediğini hatırlatan Seyrantepe (TOKİ Maşuk) Mahallesi Muhtar adayı Yusuf Aslan, "Hatlardaki otobüslerin, site önlerinden geçmesi için şahsi birtakım girişimlerim oldu. İlgili ve yetkili arkadaşlarımıza durumu izah ettik. Onlarda sağ olsunlar bir bağlantı yolu yaparak 1017 numaralı sitemizin önünden otobüslerin geçmesini sağladılar.

Bunun dışında yaz aylarında mahallemizde böcek ilaçlaması yapılması için Karaköprü Belediyesi'nde bulunan yetkililerden talepte bulundum ve yapılan ilaçlamalar neticesinde mahalleli böceklerin verdiği rahatsızlıktan kurtuldu" diyerek muhtar adayı olmadan önce de mahallenin sıkıntılarıyla ilgilendiğini vurguladı.



GAP Gündemi


Geri Dön