26 / 04 / 2024

Şanlıurfa Maşuk Vadi Evleri'nin örnek dairesi tanıtıldı!

Şanlıurfa Maşuk Vadi Evleri'nin örnek dairesi tanıtıldı!

Şanlıurfa Belediyesi tarafından Maşuk bölgesinde yapımı devam eden "Maşuk vadi evleri"nin örnek dairelerinin tanıtımı yapıldı. Evlerin 120 bin TL'den satışa sunduklarını hatırlatan Fakıbaba, evlerin çok kaliteli, depreme dayanıklı olduğunu söyledi.



Şanlıurfa Belediyesi tarafından Maşuk bölgesinde yapımı devam eden "Maşuk vadi evleri "nin örnek dairelerin tanıtımı yapıldı. 

Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, burada yaptığı konuşmada, vatandaşlara ucuz konforlu ve kaliteli daireler yaptıklarını anlatarak vatandaşları ev almaya davet etti. 

Evlerin 3+1, 140 metrekare olduğunu ve 120 bin TL'den satışa sunduklarını hatırlatan Fakıbaba, evlerin çok kaliteli, depreme dayanıklı olduğunu ve kendisininde buradan bir ev aldığını söyledi. 

Yapılan projeden para kazanma amacını gütmediklerini vurgulayan Fakıbaba, amaçlarının vatandaşlara kira öder gibi ev sahibi yapmak olduğunu ifade etti. 

Bir gazetecinin "Şanlıurfa'da vatandaşlar kiraların ve ev fiyatların yüksek olmasından şikayetçi. 

Bu evler buna çare olacak mı ?" sorusuna karşın Fakıbaba, şunları söyledi: "Türkiye'nin en ucuz evlerini Şanlıurfa'da yapıyoruz. Şanlıurfa'nın en güzel yerinde bu evler 120 bin TL'ye satılmıyorsa kimse bana Şanlıurfa'da kiralar ev fiyatları yüksek demesin. 120 bin TL'ye böyle bir ev Türkiye'nin hiçbir yerinde yok. Doğru söylemiyorsam uyarın beni. Şuan elimizde 237 tane ev kaldı kim almak istiyorsa buyursun gelsin. 

Şanlıurfalı olup olmaması önemli değil bir öğretmen, bir polis, bir doktor da gelip buradan ev alabilir." Açıklamanın ardından örnek daireler müteahhit öncülüğünde gazetecilere tanıtıldı. 



Yeni Urfa Gazetesi


Geri Dön