18 / 04 / 2024

Şanlıurfa Maşuk Yolu'nun altyapısı tamamlanıyor!

Şanlıurfa Maşuk Yolu'nun altyapısı tamamlanıyor!

Maşuk bölgesine yeni yol çalışması başlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bir yandan da bölgedeki alt yapı çalışmalarını sürdürüyor.




Geleceğe yatırım yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Karaköprü İlçesi Maşuk TOKİ'ye açılan yeni yolda kanalizasyon hat döşeme çalışmalarını devam ettiriyor.


Şanlıurfa'nın her köşesine eşit bir şekilde hizmet eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü altyapı çalışmalarını planlı ve kalıcı olarak gerçekleştiriyor.


Alt yapıda uzun soluklu çözümler üreten ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Karaköprü İlçesinde bulunan Maşuk  TOKİ  konutları bölgesinde yapımı devam eden ikinci yeni yol çalışmasının kanalizasyon hat döşeme çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.


2 BİN 600 METRE KANALİZASYON HATTI DÖŞENECEK


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan yeni yolun alt yapı çalışmaları için ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, yaklaşık 2 bin 600 metre kanalizasyon hat döşeme çalışması hedefleniyor. ŞUSKİ Genel Müdürlüğü bünyesindeki teknik ekipler tarafından hazırlanan projeler  sahada titizlikle uygulanmaktadır.



Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön