19 / 04 / 2024

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Araştırma Hastanesi'ne otopark!

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Araştırma Hastanesi'ne otopark!

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşanan otopark sorunu çözüldü




Şanlıurfa'da günde 9 bin vatandaşa hizmet veren Mehmet Akif Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uzun zamandan bu yana yaşanan otopark sorunu Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını tamamlaması ile son buldu. Hastane yönetiminin talebini iletmesinin ardından planlama yaparak çalışmalarını kısa sürede tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, hastaneye 600 araçlık otopark kazandırdı.


BAŞKAN ÇİFTÇİ: GELİŞMİŞ ŞEHİRLERDE ÖNCELİK OTOPARKTIR


Çalışmaları bizzat yerinde takip eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ulaşımda sorunun yol değil otopark sıkıntısı olduğunu söyledi. Hastane Başhekimi Op. Dr. İbrahim Halil Hüdaverdi Keşküş ile birlikte alanda yapılan çalışmaları denetleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Yürüttüğümüz tüm yeni projelerin planlamasında otopark yeri bırakıyoruz. Çünkü artık buna toplum olarak alışmamız lazım ve kurum olarak bakışımızı bu şekilde yürütmemiz gerekiyor. Mehmet Akif İnan Hastanemiz günlük 9 bin kişiye hizmet veriyor. Bu hizmeti veren kurum için otopark çok önemli. Dolayısıyla başhekimimizin bize görüşünü aktarması ile birlikte Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı olarak çalışmalarımızı kısa sürede tamamladık. Bilindiği gibi gelişmiş şehirlerde öncelik otoparktır. Şanlıurfa'nın sorunu yol değil otopark sorunu vardır. Nerede bir yer bulursak bunu otopark yeri olarak değerlendiriyoruz" diye konuştu.


BAŞHEKİM OP. DR. KEŞKÜŞ: OTOPARK SORUNUMUZ KALMADI


Temaslarında Başkan Çiftçi'ye eşlik eden Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İbrahim Halil Hüdaverdi Keşküş ise taleplerinin ardından Büyükşehir Belediyesinin planlama yaparak hızlı bir şekilde alanda çalışma başlattığını söyledi.


Yaklaşımından dolayı Başkan Nihat Çiftçi'ye teşekkür eden Başhekim Op. Dr. Keşküş, "Büyükşehir ekibi düşüncemizi hem projelendirdiler hem de yapımını üstlendiler. Hastanemiz 600 araçlık yeni otopark alanına kavuştu. Artık hasta ve hasta yakınlarımızın hastaneye geldiklerinde karşılaştıkları en büyük sorun olan otopark sorunu ortadan kalkıyor. Emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyorum" dedi.



Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön