25 / 04 / 2024

Şanlıurfa Sarımağara kırsal mahallesinde çok amaçlı salon hizmete açıldı!

Şanlıurfa Sarımağara kırsal mahallesinde çok amaçlı salon hizmete açıldı!

Şanlıurfa Merkez Karaköprü Belediyesi tarafından ilçeye bağlı Sarımağara kırsal mahallesine yaptırılan çok amaçlı salon vatandaşın hizmetine sunuldu. Mahalleye büyük katkı sunacağını belirten vatandaşlar Başkan Metin Baydilli'ye teşekkür etti.



Her kırsal mahalleye çok amaçlı salon yapma taahhütlünde bulunan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli söz verdiği gibi çok amaçlı salonları vatandaşın hizmetine sunuyor. 

Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından ilçeye bağlı Sarımağara kırsal mahallesinde yapımı tamamlanan çok amaçlı salonu düzenlenen törenle vatandaşın hizmetine sunuldu. 

Açılış törenine; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri, Sarımağara Mahalle Muhtarı ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. 

Açılış töreninde konuşan Başkan Baydilli, "Sarımağara kırsal mahallemizde tamamladığımız çok amaçlı salonumuzu hizmete sunmanın onurunu gururunu yaşıyoruz. Belediye Başkan Yardımcılarımız, Belediye Meclis üyelerimiz, Mahalle Muhtarımız ve mahalle sakinlerimizle birlikte çok amaçlı salonumuzun açılışını gerçekleştirdik. Bizim gayemiz çok amaçlı salonumuzun mahallenin ortak malı olarak birlik ve beraberliği sağlamasıdır." dedi. 

Söz verdikleri gibi tüm kırsal mahalleleri çok amaçlı salona kavuşturacaklarını belirten Başkan Baydilli, "Karaköprü Belediyesi olarak söz veriyoruz, başlıyoruz, temelini atıyoruz ve tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. İnşallah diğer kırsal mahallelerimiz de de temelleri atar ve onları da hizmete sunarız" diye konuştu. 

Sarı Mağara Mahalle Muhtarı Savaş Aslan ise mahallelerine yapılan hizmetlerden ve çok amaçlı salondan dolayı Başkan Baydilli ve ekibine teşekkür etti.



Gap Gündemi


Geri Dön