16 / 04 / 2024

Şanlıurfa Yenice Spor Salonu açıldı!

Şanlıurfa Yenice Spor Salonu açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Yenice Spor Salonu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da katılımı ile vatandaşların hizmetine açıldı.




Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Eyyübiye'nin Yenice mahallesinde hayata geçirdiği Yenice Spor Salonu hizmete açıldı. Açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Vali Güngör Azim Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Mehmet Akyürek ve Kemalettin Yılmaztekin, ilçe belediye başkanları, Belediye Başkanları Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.


Açılış öncesi çiçeklerle karşılanan Bakan Kılıç yaptığı açıklamada Şanlıurfa'da gençlere yönelik çok güzel yatırımların hayata geçirildiğini belirterek, "Çok güzel bir spor tesisimizi daha hizmete sunmanın ortak mutluluğunu yaşıyoruz. Bu konuda Büyükşehir Belediyemizi tebrik ediyorum. Özellikle spor alanında ve gençlik çalışmaları anlamında yoğun bir mesai harcıyoruz. Bu tür projelerle gurur duyuyoruz. Gençlik açısından Türkiye'nin en genç nüfusa sahip ili Şanlıurfa'dır ve bu anlamda da tabi ki gençlere yönelik bu tür yatırımların yapılması da son derece doğru bir karardır. Başta Sayın Bakanımız Faruk Çelik olmak üzere tüm milletvekillerimiz spor yatırımlarını Ankara'da takip ediyorlar bunu da buradan iletmek istiyorum" dedi.



Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön