29 / 03 / 2024

Şanlıurfa'da kent yenileme çalışmaları devam ediyor!

Şanlıurfa'da kent yenileme çalışmaları devam ediyor!

Haliliye Belediyesi, trafik ağını genişletmek ve alternatif güzergahların oluşumunu sağlamak amacıyla Karşıyaka Mahallesi’nde henüz yapılaşmanın olmadığı alanlarda yeni yol açma çalışmalarına başladı.



Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde sürdürdüğü yol açma, yol yapım ve bakım onarım çalışmalarını programlar dahilinde devam ettiriyor. Demirkol’un talimatlarıyla merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan ihtiyaçların teminini sağlayarak çalışmalarını yürüten ekipler, bu çalışmalarıyla vatandaşların taktirini topluyor.


Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmaları kapsamında Karşıyaka Mahallesi’nde yeni yol açma çalışmalarına başladı. Henüz yapılaşmanın olmadığı imarlı alanlarda sürdürülen çalışmalar dahilinde son bir hafta içerisinde 4 yeni yol hizmete açıldı. Ekipler, mahalledeki çalışmalarını aralıksız olarak devam ettirerek, yeni yolları vatandaşların hizmetine sunmayı amaçlıyor. Karşıyaka Mahalle Muhtarı Hadi Taştan da, yol yapım çalışmalarının hızlı bir şekilde ilerlediğini ifade ederek, Haliliye Belediyesi’ne ve Başkanı Fevzi Demirkol’a teşekkür etti.


Milliyet


Geri Dön