28 / 03 / 2024

Şanlıurfa'daki park sorunu çözüldü!

Şanlıurfa'daki park sorunu çözüldü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Ahmet Erseven'deki belediyeye ait arazinin park veya pazar alanı olmasını mahalle sakinlerine sordu. Vatandaşlardan ankete yüzde 72’si park isteyince ekipler parkı yaparak hizmete açtı.



Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Ahmet Erseven Mahallesinde belediyeye ait arazinin park veya pazar alanı yapmak için mahalle sakinlerine sordu. Vatandaşlar düzenlenen ankete yüzde 72’si park isteyince ekipler parkı yaparak hizmete açtı.


Seçildiği günden beri halkın arasında olan ve halkın taleplerini bizzat halktan soran Başkan Güvenç, Ahmet Erseven sakinlerinin park ve pazar sorunlarını mahalle sakinlerinin talebini yerine getirdi.


Mahalle gezisinde halkın taleplerini dinleyen ve mahallenin park sorununa çözüm bulmak için anket düzenlenmesini isteyen Başkan Güvenç, Büyükşehir Belediyesi’ne ait boş alanın ne olacağının sorusuna vatandaşlar “Park Yeri” cevabını verince, Büyükşehir Belediyesi ekipleri bölgede park yapıp hizmete açtı


Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin hummalı yaptıktan sonra çalışmaları tamamladığı bölgede yaşayan vatandaşlar, istekleri üzerine tamamlan çalışmalardan dolayı “İsteseydi buraya bina yapabilirdi,  bizim isteğimiz doğrultusunda park yaptı" diyerek Başkan Güvenç'e teşekkür ettiler.


Öte yandan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri modern parkın; 13 piknik masası, 10 oturma yerleri yaparken 1250 Metrekare yeşil alan yaparak 750 Metrekare yürüne alanı yaptıktan sonra çimlendirme ve ağaçlandırma çalışmalarını da tamamladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön