19 / 04 / 2024

Şanlıurfa'ya AMATEM kuruluyor!

Şanlıurfa'ya AMATEM kuruluyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Eyyübiye Belediyesi iş birliği doğrultusunda Şanlıurfa'da madde bağımlıları tedavi merkezi olan AMATEM kurmak için anlamlı bir çalışmaya imza atıldı.




Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Eyyübiye Belediyesi iş birliği doğrultusunda  Şanlıurfa'da madde bağımlıları tedavi merkezi olan AMATEM kurmak için anlamlı bir çalışmaya imza atıldı.


Eyyübiye ilçesinde kurulacak olan AMATEM Merkezi için Eyyübiye Belediyesiyle ortak bir çalışmaya giren Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye bölgesinde 20 bin metrekarelik alan tahsisinde bulundu.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile gerçekleştirilen protokol neticesinde Şanlıurfa'da madde bağımlığının önüne geçilmesi hedefleniyor.


GENÇLER SPORA TEŞVİK EDİLİYOR


Ülkemizde görülen en büyük sosyal sorunlardan biri olan Madde bağımlığı ile ilgili bir çok çalışmaya imza atılırken, Büyükşehir Belediyesi olarak gençleri sosyal ve kültürel anlamda geliştirmek amacıyla bir çok çalışmaya imza atıldı.


Bu kapsamda, her ilçeye spor merkezleri, spor kompleksleri, kütüphaneler, havuzlar ve sosyal yaşam alanları inşa eden Büyükşehir Belediyesi, geleceğin teminatı olan gençlerin kötü alışkanlıklara yönelmemesi ve topluma yararları olabilmesi için yenilikçi ve sportif faaliyet çalışmaları yürütüyor.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön