26 / 04 / 2024

Sao Tome, Steelife ile yeniden inşa edilecek!

Sao Tome, Steelife ile yeniden inşa edilecek!

Steelife, Afrika ülkesinde güçleniyor. Orta Batı Afrika’da yer alan Sao Tome Principe Demokratik Cumhuriyeti’nde birçok önemli projeye imza atacak olan Steelife, Sao Tome’yi Afrika’daki faaliyetleri için önemli bir merkez haline getirmeyi hedefliyor.



Vefa’nın hafif çelik yapı markası Steelife, Afrika ülkesinde güçleniyor. Orta Batı Afrika’da yer alan Sao Tome Principe Demokratik Cumhuriyeti’nde birçok önemli projeye imza atacak olan Steelife, Sao Tome’yi Afrika’daki faaliyetleri için önemli bir merkez haline getirmeyi hedefliyor.


Orta Batı Afrika’nın Gine Körfezi açıklarında bir ada ülkesi olan Sao Tome Principe Demokratik Cumhuriyeti’nin Başbakanı Patrice Trovoada, Vefa Holding’i ziyaret etmek için Türkiye’ye geldi. Başbakan Trovoada’ya gezi sırasında Hükümet Başkanı Nana Trovoada ile Bayındırlık ve Çevre Bakanı Carlos Vila Nova eşlik etti.


Vefa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner ve İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit tarafından karşılanan Başbakan Trovoada ve heyeti, öncelikle Pendik’teki showroomu ziyaret ederek hafif çelik bina örneklerini gezdi. Ardından Dilovası’ndaki üretim üssüne geçen Başbakan Trovoada, Steelife’ın üretimini yerinde inceleme fırsatı buldu.


İade-i ziyaret ve iş görüşmeleri için 15 – 17 Haziran tarihlerinde Sao Tome’ye gidecek olan Steelife, önümüzdeki günlerde Sao Tome’de birçok önemli projeye imza atmayı planlıyor. Steelife’ın Gabon’da gerçekleştirdiği başarılı projelerle ilişkilerin başladığı ve geliştiği Sao Tome’de toplu konut projeleri, okul binaları ve kamu binalarının yapımı için görüşmeler sürüyor. Bu projeleri sanayi alanları ve lojistik depo inşaatlarının izlemesi bekleniyor.



Geri Dön