28 / 03 / 2024

Sapa Gayrimenkul kentsel dönüşüme Bağdat Caddesi'nden girecek!

Sapa Gayrimenkul kentsel dönüşüme Bağdat Caddesi'nden girecek!

Firma: Sapa Gayrimenkul

Proje: Bağdat Caddesi

Oray Demirel, Müslüm Boynukısa ve Sefa Yıldız ortaklığında kurulan SAPA Gayrimenkul Yatırım kentsel dönüşüme Bağdat Caddesi'nden başlıyor. Sapa Gayrimenkul Bağdat Caddesi projesinde detaylar Şubat'ta belli olacak...



SAPA Gayrimenkul Yatırım tek başına hayata geçireceği ilk projesini Bağdat Caddesi'nde hayata geçirecek.  Oray Demirel, Müslüm Boynukısa ve Sefa Yıldız ortaklığında kurulan  Sapa Gayrimenkul  Yatırım'ın Bağdat Caddesi'nde hayata geçireceği projesi kentsel dönüşüm projesi olacak. 


Henüz projelendirme aşamasında olan Sapa Gayrimenkul  Bağdat Caddesi  projesinde detayların Şubat ayının ikinci haftası gibi belli olması planlanıyor. 


Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Sapa GY Yönetim Kurulu Başkan vekili Müslüm Boynukısa projeye dair “Türkiye’de özellikle İstanbul’da riskli bina sayısı oldukça fazla sayıda ve belediyeler başta olmak üzere resmi kurumlar kentsel dönüşüme destek veriyorlar. Bu tür çalışmalar memnuniyet verici… Biz de alanında tecrübeli ortaklarla bir araya gelerek Gayrimenkul Yatırım şirketi kurduk ve Bağdat Caddesi’ndeki projemizle bir başlangıç yapmış bulunuyoruz. Bağdat Caddesi’nden başladık çünkü Bağdat Caddesi, İstanbul’un en eski yerleşim yerlerinden bir tanesi.’’ ifadelerini kullandı.


Genel merkezi Beylikdüzü Birlik 2 İş Merkezi’nde yer alan SAPA GY’nin Bağdat Caddesi’ndeki bu projesi gelecek başarıların sağlam temelini atıyor.


Sapa Gayrimenkul iletişim

T:02128769940

www.sapa.com.tr


projeye sor



Geri Dön