25 / 04 / 2024

Sapanca Turizm Fakültesi binası tamamlandı!

Sapanca Turizm Fakültesi binası tamamlandı!

Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Prof. Dr. Mehmet Sarıışık ve SAÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Feridun Dağ ile birlikte yapımı devam eden Sapanca Turizm Fakültesi binasında incelemelerde bulundu.



Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Turizm Fakültesi Dekanlığı’na atanan Prof. Dr. Mehmet Sarıışık ve SAÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Feridun Dağ ile birlikte yapımı devam eden Sapanca Turizm Fakültesi binasında incelemelerde bulundu.


2016 eğitim öğretim döneminde öğrenci kabulüne başlayacak olan Sapanca Turizm Fakültesi’nde odalar, salon ve genel durumu ile ilgili inceleme ziyaretinde bulunan Turizm Fakültesi Dekanlığı’na atanan Prof. Dr. Mehmet Sarıışık, Sapanca’ya Turizm Fakültesi’nin çok yakışacağını ve öğrenci kabulüyle birlikte ilçe yapısının olumlu anlamda değişeceğini söyledi. Sakarya Üniversitesi’nin turizme yönelik bir fakültesinin Sapanca’da kurulmasından dolayı SAÜ Rektörü Muzaffer Elmas’a teşekkür eden Başkan Yılmazer, Sapanca’nın çehresinin, öğrenci kabulüne önümüzdeki yıl başlanmasıyla birlikte hissedilir derecede değişeceğini belirtti.



Milliyet


Geri Dön