19 / 04 / 2024

Sapphire Çarşı 8 Mart'ı El Emeği Göz Nuru Sanat Atölyesi ile kutluyor!

Sapphire Çarşı 8 Mart'ı El Emeği Göz Nuru Sanat Atölyesi ile kutluyor!

Sapphire Çarşı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü “ El Emeği Göz Nuru Sanat Atölyesi” ve el emeği göz nuru ürünlerin sergileneceği “Karma Sergi” ile kutluyor.



Sapphire Çarşı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü “El Emeği Göz Nuru Sanat Atölyesi” ve el emeği göz nuru ürünlerin sergileneceği “Karma Sergi” ile kutluyor.

8 Mart 2014 Cumartesi günü düzenlenecek ücretsiz Sanat Atölyesi’nde; tüm kadınlar Sapphire Çarşı’da buluşacaklar ve “ebru sanatı, resim, hat sanatı, ahşap boyama, 3 boyutlu şekillendirme, mozaik ve takı tasarımı” üzerine eğitim alacaklar. Atölye boyunca aynı zamanda bu alanlarda ürünler yapmayı öğrenecekler.

Kağıthane Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen Sanat Atölyesi’nde kadınların tasarladıkları ürünler, 9 Mart 2014 Pazar günü açılacak “Karma Sergi”de sergilenerek, ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.


Alışveriş keyfini İstanbul manzarası ile buluşturan tek AVM…

Alışveriş keyfini İstanbul manzarası ile buluşturan tek AVM olan Sapphire Çarşı; 236 metre yüksekliğindeki Türkiye’nin ilk ve tek Seyir Terası ile ziyaretçilerinin ruhuna hitap ediyor. Türkiye’nin ilk ve tek sabit Balmumu Heykel Müzesi, çeşitli mağaza karması, şehrin kültürel hayatına yön veren etkinlikleri ve dünya mutfaklarından leziz seçenekleri sunan restoranları ile ziyaretçilerine eğlenceye ve alışverişe dair bir çok fırsat sunuyor.  Sapphire Çarşı sanatseverlerin dört gözle beklediği sergiler, müzik ziyafeti sunan konserler, benzersiz sahne şovları ve eğitici atölyeler ile sadece bölgenin değil, İstanbul’un önemli kültürel merkezlerinden biri olarak ziyaretçileriyle buluşuyor. 

Sapphire Çarşı’ya Anadolu Yakası da dahil şehrin her köşesinden kolaylıkla ulaşmak mümkün. 4. Levent-Çeliktepe çıkışından direkt bağlantıya sahip Sapphire Çarşı, şehri birbirine bağlayan en önemli yollara yakın konumuyla da size sadece birkaç dakika uzaklıkta. Ücretsiz otopark hizmeti de sunan İstanbul Sapphire, alışverişte ayrıcalığı yaşamak isteyen herkesi bekliyor…


Geri Dön