26 / 04 / 2024

Sapphire'e İstanbul kitapçısı açılacak

Sapphire'e İstanbul kitapçısı açılacak

261 metrelik yüksekliği ile İstanbul'un en yüksek binası olacak Sapphire'e sadece İstanbul kitaplarının satılacağı kitapçı açılacak



Projeyi geliştiren Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, "Alışveriş merkezinin özgün olmasına özen gösteriyoruz. AVM'mizin 1. katında, 261. metredeki seyir terasına çıkan asansörlerin bulunduğu noktaya sadece İstanbul kitaplarının satılacağı bir kitapçı dükkânı açacağız. Burada tüm dillerde İstanbul ile ilgili yayımlanan kitaplar olacak. Ayrıca, aynı bölgede 2 bin 500 metrekarelik alanı hediyelik eşya satılan bölüm yapacağız. 15 mağazada İstanbul'a özgü hediyelik eşyalar yer alacak" dedi.
Seyir terasında 15 dürbün bulunacağını kaydeden Kiler bu konuda şunları söyledi: "Dürbünlere özel animasyon yaptırıyoruz. İstanbul'un sembol yapılarından hangisine odaklanılırsa, o yapı ile ilgili 2-3 dakikalılık bilgi içeren bir yapım gelecek. Bu yapımlar için görüşmelere başladık. Türkiye'de bir ilki gerçekleştireceğiz. İsrailli bir şirket ile görüşmelerimiz sürüyor."
7.5 milyon dolarlık daire
Saphhire'in 7 milyon 500 bin dolarlık konutlarından şimdiye kadar 3 tane sattıklarını kaydeden Nahit Kiler, "Toplam 12 adet bulunan bu dairelerden şimdiye kadar 3'ünü sattık. Satmak için acele etmiyoruz. 550 metrekare alanlı bu evler tamamlandığında daha fazla ilgi göreceği inancındayız. Asansörle dairenin içine kadar girilebiliyor. Şimdiye kadar bu evlerden satın alanlar iş dünyasının önde gelen isimleri. Gizlilik sözleşmesi dolayısıyla isimleri açıklayamıyoruz" diye konuştu.
Tebernüş Kireçci/Milliyet


Geri Dön