28 / 03 / 2024

Saraçoğlu Mahallesi Ulusal Fikir Projesi Yarışması açılıyor!

Saraçoğlu Mahallesi Ulusal Fikir Projesi Yarışması açılıyor!

Basın toplantısıyla bir araya gelen bakanlık yetkilileri, Mimarlar Odası Ankara Şubesi ve Ankara Ticaret Odası " Saraçoğlu Mahallesi' ne ulusal fikir proje yarışması " açacaklarını duyurdu.



Basın toplantısıyla bir araya gelen bakanlık yetkilileri, Mimarlar Odası  Ankara  Şubesi ve Ankara Ticaret Odası "Saraçoğlu Mahallesi'ne ulusal fikir proje yarışması" açacaklarını duyurdu. 


Saraçoğlu Mahallesi'nde Çevre Şehircilik Bakanlığı, Ankara Ticaret Odası ve Mimarlar Odası Ankara Şubesi ortak çalışma yürütürken çalışmalar durmuştu. Saraçoğlu Mahallesi kaderine terkedilirken kurumlardan sürpriz açıklama geldi. Bugün yapılan basın toplantısıyla bir araya gelen bakanlık yetkilileri. Mimarlar Odası Ankara Şubesi ve Ankara Ticaret Odası "Saraçoğlu Mahallesi'ne ulusal fikir proje yarışması" açacaklarını duyurdu. 


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen Mimarim' Odası Ankara Şubesi ve Ankara Ticaret Odası'na teşekkür ederek. "Saraçoğlu Mahallesi uzun zamandan beri Ankara'da herkesin hem fikir olduğu bir alan. Bugün itibariyle aılık lojman statüsünden sıyrılarak tüm Ankara'nın kullanımına açık olmasını başlatmış olduk. Bu aşamadan sonra gerek Mimarlar Odası Ankara Şubesi gerek Ankara Ticaret Odasıyla birlikte projeyi yürüteceğiz. Proje yürütücüleri bizler gösrünsek bile tüm Ankaralılar bu projeye davetlidir. Bir ulusal Fikir Yarışması Projesi düzenliyoruz. Bunun sonucu ile tekrar kamuoyuna bilgi vereceğiz. Umuyoruz ki güzel bir proje çıkacak."


Anayurt 


Geri Dön