19 / 04 / 2024

Saray Grup Beylikdüzü projesi geliyor!

Saray Grup Beylikdüzü projesi geliyor!

Firma: Saray Grup

Proje: Beylikdüzü projesi

Güneşli'de Saray Korusu'nun hemen yanında Greenist projesini inşa eden ve bugüne kadar aliminyum pencere ve kapı sistemleri üreticiliği yapan Saray Grup şimdi de İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yeni bir konut projesi inşa ediyor...



Bugüne kadar aliminyum pencere ve kapı sistemleri üreticiliği yapan ve geçtiğimiz yıl İstanbul Güneşli Saray Korusu'nun hemen yan tarafında ilk konut projesinin lansmanını yapan  Saray Grup  şimdi de yine İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü bölgesinde bir proje inşa etmeye hazırlanıyor. 


Konut ve ofislerden oluşacak olan Beylikdüzü Saray Grup projesi, 20 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Atatürk Havaalanı, Tüyap Fuar Alanı gibi İstanbul'un önemli noktalarına çok yakın mesafede bulunan proje E-5 üzerinde yer alıyor. Beylikdüzü Saray Grup projesi Hasırcılar Çarşısı'nın yanında yükseliyor.


Güneşli'de inşa edilen Saray Grup Projesi Greenist'e çok benzer bir proje olacak Beylikdüzü Saray Grup projesinde Greenist'ten farklı olarak ticari üniteler de bulunacak.


Henüz detaylarının tam belirlenmediği Beylikdüzü Saray Grup projesinde proje çalışmaları devam ediyor. Beylikdüzü Saray Grup projesinin satışlarına 2014 yılı içinde başlanması planlanıyor.


Telefon: +90 212 438 59 44

Web: www.saray.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön