20 / 04 / 2024

Sarayönü TOKİ Konutları'nın kurası çekildi!

Sarayönü TOKİ Konutları'nın kurası çekildi!

Sarayönü TOKİ Konutları'nın kurası çekildi. TOKİ idaresinden gelen heyet ve Sarayönü Noterliği tarafından, Sarayönü Belediyesi düğün salonunda ve Ladik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen çekilişte, hak sahipleri heyecan yaşadı.




Sarayönü Belediyesi ve  TOKİ  ortaklığında, Sarayönü ilçe merkezi ve Ladik Mahallesi 'nde iıışa edilen konutların hak sahiplerinin belirlenmesi amacıyla kura çekimi yapıldı. 

TOKİ idaresinden gelen heyet ve Sarayönü Noterliği tarafından, Sarayönü Belediyesi düğün salonunda ve Ladik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen çekilişte, hak sahipleri heyecan yaşadı. Sarayönü'nde 247 kişi, Ladik Mahallesi nde ise 234 kışı yeni evine kavuşmanın heyecanını yaşadı. Kura çekimlen ilk olarak Sarayönü merkezde gerçekleştirildi. Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, yaptığı konuşmada ilk talep oluştuğunda öncelikle 144 dairelik bir proje planladıklarını daha sonra vatandaşların yoğun talebi üzerine konut sayısını artırmaya karar verdiklerini söyledi. 

Boş kalan daireler için TOKİ'nin belirleyeceği bir taıihte yeniden müracaat alınacağını belirten Solak, "Bu tarih belli olduğunda kamuoyuna duyurulacak. Gelen müracaatlar konut sayısını geçerse hak sahiplen kııra ile belirlenecek. Ticaret merkezi ise daha sonra ihale ile satışa çıkarılacak. Tüm hak sahiplerimize ve ilçemize hayırlı olsun" diye konuştu. 

Konuşmalım ardından kura çekimine geçildi. Sarayönü'nde 247 kişi, Ladik Mahallesinde ise 234 kişi yeni evine kavuşmanın heyecanını yaşadı.



Merhaba


Geri Dön