26 / 04 / 2024

Sarıçam Adana'nın cazibe merkezi olacak!

 Sarıçam Adana'nın cazibe merkezi olacak!

Sarıçam Belediye'sinde muhtarlarla bir araya gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam'ın sorunlarını birinci ağızdan dinledi.



Sarıçam Belediye'sinde muhtarlarla bir araya gelen  Adana  Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam'ın sorunlarını birinci ağızdan dinledi Sarıçam'a yaptıkları ve yapacakları hizmetleri anlatan Sözlü, toplantının ardından bölge esnafını ziyaret etti, halkla buluştu. Sarıam'da esnaf ve muhtarlar ile bir araya gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ASKİ'nin açılışını yaptığı Buruk Kolektörü ile Sarıçam'ın en önemli sorunlarından birini çözdüklerini kaydetti. Sarıçam'ın ihtiyacı olan hizmeti tereddütsüz vereceklerini söyleyen Başkan Sözlü, "Vilayet sınırlan içindeki köylerimizin Büyükşehirıe bağlanıp, mahalle olmasıyla birlikte bin 200 adet mezarlığın bakım ve temizliğini biz yapıyoruz, ilerleyen dönemlerde namazgah, abdest bölümleri ve tuvaletler yapılacak. Ayrıca hayvanı olup da bahçelerinde çiti olmayanların, çitlerini çeviriyoruz. Hepsi de medeni ve sıhhi olarak halkımızın ihtiyacını karşılayacak ve mahallelerimizin, köylerin yüzünü ağartacak hale gelecek. Ayrıca Kırsal Kalkınma ile birlikte yapacağımız çok sayıda proje var» dedi. 



SARIÇAM CAZİBE MERKEZİ OLACAK 

Sarıçam'da yeni bir konut ihalesi açtıklarını belirten Başkan Sözlü, Sarıçam'ı Adana'nın cazibe merkezi yapacaklarını söyledi. Sarıçam'ı modern şehircilik adına üst seviyeye çıkaracaklarını belirten Sözlü, şöyle devam etti: "Ayrıca üniversitelerin yükünü Sarıçamla yönlendireceğim. Böylelikle ilerleyen dönemde Sarıçamıı Adanaının trafik yükünü de absorbe eden, kıymetli bir merkez haline getireceğim. İnşallah Sarıçamım köyleri de bu ekonomik canlılıktan nasiplenecek. Bizim hizmetimizden zerre kadar şüpheniz olmasın. Geldiğimiz her yere halkımızın bize olan inancıyla geldik. Bu konuda siyasi ahlakım da fikir ahlakım da var. Milletime olan derin muhabbetimden başka bir önceliğim yok.  Benim Adana halkına hizmetten başka önceliğimi gören, hisseden olursa bunu yüzümüze söylemekten hiç çekinmesin'' dedi.


Gazzette




Geri Dön