28 / 03 / 2024

Sarıçam'da planlamalar uzun vadeli!

Sarıçam'da planlamalar uzun vadeli!

Sarıçam Belediyesinden yeni imar yolu çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yeni kurulan ilçe Sarıçam'da yapılan hizmetler günlük değil asırlık planlanıyor.



Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, gelişen ve her geçen gün biraz da büyüyen ilçelerinde imar planına uygun belirlenen yerlerde yeni imar yol açma çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi. Uludağ, 

Sarıçam'da ileriye dönük olarak yapılan bu yolların birçok bölgede açılacağını da vurguladı.Başkan Bilal Uludağ, Sarıçam İlçesinin her geçen gün gelişerek daha da ileriye gittiğini 10-15 yıla kadar nüfusunun bir hayli artacağını hatırlatarak, bu nedenle yeni imar yollarına ihtiyaç olacağını kaydetti. İlçelerinde birçok yerde kaldırım yapımı, bordürlü kilit taş ve asfalt yol çalışmasının da yapıldığına dikkat çeken Bilal Uludağ,"2017 yılı içinde de özellikle yolu hiç yapılmayan yerler öncelikli olacak. Fen işlerine bağlı Yol Müdürlüğü ekiplerimiz ASKİ ile koordineli şekilde çalışıp, altyapı sorununu da büyük ölçüde tamamlayarak çalışmalarına ağırlık veriyor, "dedi, Başkan Bilal Uludağ, şu anda yeni imar yolu açma ve temel dolgu zemin hazırlık çalışmalarının değişik bölgelerde devam ettiğini sözlerine ekledi.


Adana Kent Gazetesi


Geri Dön