26 / 04 / 2024

Sarıçam'da stadyum inşaatı start aldı!

Sarıçam'da stadyum inşaatı start aldı!

Adana'da yapımı için Nisan 2013'de ihaleye çıkartılan ve geçtiğimiz aylarda yer teslimi yapılan yeni stadyumun İnşaatı başladı. Bilal Uludağ, Adana'nın yeni stadyumunun inşaatı başlaması nedeniyle inşaat alanını gezerek ilgililerden bilgi aldı.



Adana'da yapımı için Nisan 2013'de ihaleye çıkartılan ve geçtiğimiz aylarda yer teslimi yapılan yeni stadyumun İnşaatı başladı. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, şantiyeyi ziyaret ederek inşaat alanını gezdi ve burada stadyum hakkında bilgi aldı. 


Şantiye Şefi Şükrü Işık, stadyum inşaatının 2015'in Aralık ayında tamamlayarak Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)'ye teslim edeceklerini belirterek, "Yapılan Protokol gereğini yerine getirerek inşallah Aralık 2015'de inşaatı tamamlayacağız.  Adana  güzel bir stadyuma kavuşacak. Bu alanda gençlik merkezi ve otopark gibi önemli alanlarda yapılıyor." dedi. Hafriyat kaldırma işinin başladığı alanı gezen Başkan Bilal Uludağ, bu stadyumun inşaatının tamamlanması ile bu bölgede önemli bir sinerji oluşacağını kaydetti. Başta Çukurova Üniversitesi ve Bilim Teknoloji Üniversitesinin bölgeye yapılması ile de Sarıçam'da hızlı bir yatırımcının destekçisi olacağız. Sarıçam Bölgesinde özel yurt yapımını destekliyoruz. Üniversite öğrencilerini Sarıçama çekmeliyiz. 


Bunun için gerekli çalışmaları kalkınmanın yaşanacağını belirten Başkan Bilal Uludağ, "Sarıçam Belediyesi olarak yapacağız. Sarıçam'da faaliyet gösteren üniversitenin ilçemiz kalkınmasına etkisini göstermesi için gayret edeceğiz. " diye konuştu.


Adana Egemen Gazetesi


Geri Dön