18 / 04 / 2024

Sarıgöl Kent Konutları açık artırma ile satılıyor!

Sarıgöl Kent Konutları açık artırma ile satılıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının sembolü haline gelen Sarıgöl Kent Konutları'nı, önce mahalle halkı, ardından Gaziosmanpaşalılar için satışa sunan Gaziosmanpaşa Belediyesi, şimdi de tüm vatandaşlar için satışlara başladı...




"Alıştığın yerde yeni bir hayat" hedefiyle İstanbul'un en büyük kentsel dönüşüm çalışmasını tüm hızıyla sürdüren Gaziosmanpaşa Belediyesi, yeni bir uygulamayı başlattı. İlçe genelinde 393 hektarlık alanda sürdürdüğü kentsel dönüşüm çalışmalarının sembolü haline gelen Sarıgöl Kent Konutları'nı, önce mahalle halkı, ardından Gaziosmanpaşalılar için satışa sunan Gaziosmanpaşa Belediyesi, şimdi de tüm vatandaşlar için satışlara başladı. 


Sarıgöl Kent Konutları, 15 Ocak-29 Ocak tarihleri arasında alınacak kesin müracaatların ardından açık artırma yoluyla satılmaya başlanacak. Kalan 232 daire için açılacak açık artırmalara, 2.000 TL ön müracaat ücreti yatıran tüm vatandaşlar katılabilecek. 29 Ocak 2014 günü saat 16.30'a kadar müracaat edilebilecek olan açık artırmalar, 30-31 Ocak 2014 ve 3-4 Şubat 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 


BİRDEN FAZLA DAİRE ALINABİLİYOR 


Müracaat şartlarına uygun vatandaşlar, birden fazla daire satın almak için açık artırmalara katılabiliyor. Açık artırmaya katılabilmek için ön müracaat yapılacak her bir daire için 2.000 TL'lik geçici teminatın 29 Ocak'a kadar yatırılması gerekiyor. Açık artırma şartnamesi ve ekleri, Gaziosmanpaşa Belediyesi Başkanlık Binasındaki Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü'nden ücretsiz olarak temin edilebiliyor ve görülebiliyor. Posta yolu ile yapılacak müracaat ve açık artırma teklifleri kabul edilmiyor. 


AÇIK ARTIRMAYA KATILABİLMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER: 


1- Müracaat formunun bir adet fotokopisi. 

2- Nüfus Müdürlüğünden açık artırmanın yapılacağı ay içinde alınmış yerleşim yeri belgesi. 

3- Gerçek kişilerin nüfus cüzdanı fotokopileri, (açık artırma sırasında kimlik bilgilerinin aslının ibrazı istenecektir. 

4- Geçici teminatı yatırmış olmaları ve makbuzun ibrazı istenecektir. 

5- Şartnamenin her sayfasının istekli tarafından imzalanması ve son sayfasının okunup, her şartı kabul ettiğini belirtip imzalaması gerekmektedir. 

6- Tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekâletnamenin aslı veya noter tasdikli örneğini vermeleri gerekmektedir. 

7- Kamu tüzel kişilerinin ise, yukarıda belirtilen belgelerden ayrı olarak tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belgeyi vermeleri şarttır. 

8- Açık artırmaya katılacak; gerçek kişi, tüzel kişi ve kamu tüzel kişilerinin Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınacak, belediyeye ait borcu olmadığına dair belgeyi ibraz etmeleri gerekmektedir. 


Yenigün Gazetesi 


Geri Dön