28 / 03 / 2024

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm daire fiyatları!

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm daire fiyatları!

Firma: Acar İnşaat

Proje: Sarıgöl Kent Konutları

Acar İnşaat'ın Gaziosmanpaşa'da hayata geçirdiği Sarıgöl Kentsel Dönüşüm daire fiyatları 108 bin liradan başlıyor... Sarıgöl Kent Konutları projesi 9 blok halinde Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Yenidoğan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa ediliyor.



Banka kredisine uygun olan  Sarıgöl Kent Konutları  projesi 9 blok halinde Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Yenidoğan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa ediliyor.  Acar İnşaat  imzası ile yükselen projenin inşaatı başladı. Sarıgöl Kentsel Dönüşüm daire fiyatları ortalama olarak 108 bin liradan başlıyor.


Gaziosmanpaşa Yenidoğan Mahallesi kentsel dönüşüm sürecinde son durum ne? Öğrenmek için tıklayın!


Tamamı peşin ödeme ile konut sahibi olunabilen Sarıgöl Kentsel Dönüşüm projesinde çeşitli sosyal olanaklar bulunuyor. Sarıgöl Kent Konutları'nda bulunan 1 salon daireler net 51 metrekare, 2 oda 1 salon daireler net 91 metrekare, 3 oda 1 salon daireler net 114 metrekare olarak tasarlandı.


Sarıgöl Kentsel Dönüşüm fiyatları!

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm fiyatları şu şekilde; 1 oda 1 salon daireler ortalama 108 bin TL, 2 oda 1 salon daireler ortalama 197 bin TL, 3 oda 1 salon daireler ortalama 251 bin TL. 2014 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan projede 725 adet daire bulunuyor.


Sarıgöl Kentsel Dönüşüm daire fiyatları!


444 0 467

http://www.gaziosmanpasa.bel.tr/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön